Junior Admin kreglas Opublikowano 21 Grudnia 2020 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 LUZVIP został wycofany, @SNICKERS Ci pomoże : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 LUZVIP został cofnięty, być może do poprawy, na ten moment oddajemy GODVIPa który cenowo wychodzi bodajże tak samo Zgłoś się na PW z potwierdzeniem przelewu bądź sms i się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryFireBlade Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Witam. Zmieniłem god na luzvipa i do tej pory nie ma ani luzvipa ani informacji czy będzie on ponownie, czy można odzyska coiny. Czy mozna prosić kogoś o odpowiedz na nurtujące mnie pytania które zawarłem powyżej?? Pozdrawiam Harry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi