PokeKrisuCS Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 Mam sobie na imię Kacper, wiosen zakończonych 16. Pochodzę jak i mieszkam w województwie Podkarpackim. Interesuję się w wolnych chwilach czytaniem książek jak i słuchaniem muzyki, także lubię sobie pograć, szczególnie zacząłem nolife'ić na tym bb na tej sieci, bo bardzo mi się spodobał i myślę, że pozostanę z wami na dłużej. Do zoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROS51 Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 witaj KACPERZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnIpEr <3 :* Opublikowano 23 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2020 no siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lileczka Opublikowano 24 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2020 Powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuNDel Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 (edytowane) Hey! Pozdrawiam Cieplutko Zawsze miły Sympatyczny i uśmiechnięty Kundelek Edytowane 26 Grudnia 2020 przez KuNDel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HarryFireBlade Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Witamy Cię ciepło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQuilibrium Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cypek Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Hejka B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 26 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2020 Siemano 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoOke Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi