TOPOWYY Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Na wstepie chce powiedziec gdzie niby sa zmodyfikowane ss jak godzina i data wszystkich 10ss jest taka sama, jestem ciekawy jakim sposobem zostaly uznane za zmodyfikowane jak nawet nie wchodzilem z zadnego ss tylko spakowalem w paczke i wrzucilem. Chce aby zebyscie mi to udowodnili bo zawsze gralem czysto a dostaje smiesznego perma za jakies modyfikacje ktore w ogole nie mialy miejsca i dla mnie to troche zalosne ze takie akcje sie dzieja xDDD Rozpiszcie mi demko gdzie niby widac ze uzywalem jakis wspomagaczy czy cokolwiek , tak samo z ss wszystkie ss maja taka sama date i godzine nie bylo nawet otwierane ale no jestem ciekawy bo gram tu juz sporo czasu i jestem posądzony o cos czego nie zrobilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Słuchaj takich jak ty to my przerabiamy dość dużo @kreglas to sokole oko jemu nic nie umknie dostałeś Bana pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOPOWYY Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Spoko tylko, chodzi o to że ktos tu sie chyba pomylil Bo jak nic nie ruszalem wstawilem wszystko ss byly czyste , nic nie bylo zmodyfikowane a dostalem nieslusznego perma i jesli juz to chodzi o poprawe czegos w swoich weryfikacjach, bo kolejni gracze dostana nieslucznego bana i karuzela sie bedzie krecic, ja mam na celu oczyszczenie swojego nicku i udowodnienie ze @kreglas nie do konca dobrze rozpatrzyl tą sprawe, bo bylem i jestem czysty a wychodzi ze jakims cudem bylem odpalony xd Szczegolnie ze wrzucam ss juz z 5 raz czy 6 i zawsze byly czyste tak samo jak te ktore wrzucilem, walcze o swoje i nie chowam glowe w piasek tylko chce noramlnie wyjasnic sprawe bo cos tu sie nie zgadza, wiem ze jestem tylko jednym z kilkunastu graczy ale to zle troche swiadczy jak czysty gracz dostaje perma kolego! Oby ciebie kiedys taka sytuiacja spotkala i chcialbym zoabczyc twoja reakcje @caff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi