v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Siemaneczko wszystkim mam na imię Dawid i mam 21 Lat. Moim hobby jest MMA oraz mechanika pojazdów samochodowych. 17 lutego 2020 roku urodziło mi się pierwsze dziecko. MMA trenuje od 12 roku życia ale przed tym ćwiczyłem zapasy. Od 4 roku życia trenuje ogólnie. Mam 3 wygrane mistrzostwa polski w MMA jak i turnieje klubowe. 13 albo 16 Marca będę miał swoją walkę na Gali Fame MMA 9 ( Jeśli się uda wybrać przeciwnika ). I to chyba tyle dziękuję. Ligaliero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Było grane Proszę Pana. Cre[A]tOr, 26 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że niedługo będę mógł się zwracać do Ciebie Panie adminie ;)! Cre[A]tOr, 26 Stycznia 2021 Mam nadzieję, że niedługo będę mógł się zwracać do Ciebie Panie adminie ;)! Cre[A]tOr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Uuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Jak kupię csa na steama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gringo Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Siemanko dziś było pograne wpadaj częściej v1z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Będę Codzień. Ale nie wiem jak długo bo więzienie mi grozi za niby pobicie i kradzież. pachtek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Siemanko v1z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ujj Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 27 minut temu, D4W1D napisał: Będę Codzień. Ale nie wiem jak długo bo więzienie mi grozi za niby pobicie i kradzież. Zostałeś moim idolem dnia dzisiejszego v1z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 3 minuty temu, ujj napisał: Zostałeś moim idolem dnia dzisiejszego Hahahaha❤❤ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 7 minut temu, Ligaliero napisał: Siemanko Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Olac fame mma dawaj na gale do Najmana podobno chce na 3 walczyć 😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 27 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Hello v1z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Cześć Siema Powodzenia v1z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 31 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 7 godzin temu, SNICKERS napisał: Cześć Siema Powodzenia Siema😃 Dziękuję 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachtek Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Elo v1z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Siemanko😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pico bello Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Siema Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1z Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Siema siemaszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi