madmax_jaworzno Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 oczywiscie strzelam i pepik tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 1 Czerwca 2021 Autor Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 do mnie też będą strzelali OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Nie mam pojęcia czy bede mógł strzelać, miałem wypadek w pracy i póki co siedzę na L4, oderwałem skórę wraz z mięsem z dłoni i nie mam pojęcia ile będzie trwało leczenie, a ręki mi nie szyli, więc trochę to może potrwać. W każdym razie, moja nieobecność na serwerze się też przedłuży. madmax_jaworzno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 9 minut temu, G!MEL napisał: Nie mam pojęcia czy bede mógł strzelać, miałem wypadek w pracy i póki co siedzę na L4, oderwałem skórę wraz z mięsem z dłoni i nie mam pojęcia ile będzie trwało leczenie, a ręki mi nie szyli, więc trochę to może potrwać. W każdym razie, moja nieobecność na serwerze się też przedłuży. Zdrówka w takim razie i się kuruj tak co chociaż utrzymasz piwko w dłoni;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Dzięki! Od piwka mam jeszcze drugą dłoń Co nie zmienia faktu że to męczące, nie dość że mam remont w domu, odcięty prawie od świata (brak tv i kompa) to jeszcze muszę na L4 siedzieć... Zostały mi wycieczki po marketach budowlanych 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 2 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Gimel nie byc jak baba co szuka wymowki xDD OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 4 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Revers tez bedzie gral w te karabiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Dnia 2.06.2021 o 12:36, G!MEL napisał: Nie mam pojęcia czy bede mógł strzelać, miałem wypadek w pracy i póki co siedzę na L4, oderwałem skórę wraz z mięsem z dłoni i nie mam pojęcia ile będzie trwało leczenie, a ręki mi nie szyli, więc trochę to może potrwać. W każdym razie, moja nieobecność na serwerze się też przedłuży. spoko gimel nie jesteś sam wczoraj tez rozwaliłem rękę w robocie lewą do kości , mam spore nacięcie . ale już pozszywany. pozdro dla nadgorliwców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Jak tak dalej pójdzie, to to będzie zlot kalek 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 42 minuty temu, G!MEL napisał: Jak tak dalej pójdzie, to to będzie zlot kalek 🤣 mnie jak coś w plecach łupie , jeszcze jakaś kontuzja się znajdzie 🤣 🤣 🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 6 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Znam dobre lekarstwo w płynie na wszystkie kontuzje i wypadki xDDD madmax_jaworzno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 1 godzinę temu, NWN_LUZ napisał: Znam dobre lekarstwo w płynie na wszystkie kontuzje i wypadki xDDD Altacet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 6 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zaczyna się na W a kończy na y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Wódky? 😂 OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Whysky, bez recepty SNICKERS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 8 minut temu, G!MEL napisał: Whysky, bez recepty A fuuu 😂🤣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Gorzki lek najlepiej leczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 6 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Ten o ktroym myslalem to whiskey troche inaczej sie pisze bo to amerykanskie xDDD madmax_jaworzno i OstraChilli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 7 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Sprawa wysylania paczki z glowa PNR sie rozwiazala Kejcikk samo sobie zawiezie do domu a moze nawet ustrzeli w paintballa. Witamy Kolejna Kobietke no i tym samym ostatanie miejsce. -pNr i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-pNr Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 7 godzin temu, Kejcikkk napisał: Jeeeju 🤩 już nie mogę się doczekać. Będę tam leciała jak przecinak po moje trofeum. Trzeba zacząć robić miejsce na szafce No tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 8 godzin temu, Kejcikkk napisał: Jeeeju 🤩 już nie mogę się doczekać. Będę tam leciała jak przecinak po moje trofeum. Trzeba zacząć robić miejsce na szafce No jeszcze jej brakowało Ps. Super ze będziesz z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Kejcikkk napisał: Jeeeju 🤩 już nie mogę się doczekać. Będę tam leciała jak przecinak po moje trofeum. Trzeba zacząć robić miejsce na szafce Co to będzie jak wylądujecie w jednej drużynie ?;) Pewnie go wystawiasz jako mięso armatnie i potem zabierzesz jego głowę do domu na ścianę jak myśliwi Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Lewandowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 1 minutę temu, Kejcikkk napisał: Nie ma takiej opszyn, ja z nim w jednej drużynie … na paintballu nie będzie miał kosy, nie boje się! Lecę po niego Jego głowa będzie leżała tuż przy pucharze z Mistrzostw Polski i będzie dla mnie tak samo ważna. Boje się że po tej zapowiedzi Pnr nie pojedzie na zlot;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-pNr Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 @Lewandowski właśnie dlatego z chęcią przyjadę moze uda mi się obić jej pupe paroma strzałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 8 Czerwca 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Zapowiada sie ciekawie zobaczymy co wam z tego wyjdzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi