andrzejzpoczty Opublikowano 24 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 (edytowane) NICK: gram w gre MAPA: dust2 DATA:24.03.2021 POWÓD: ochłoń KOMENTARZ: napisałem "jebać pis", jest mi smutno bo i tak nie lubiłem kreglasa ale nie wiedziałem że lubi pis, shame on you LINK DO BANA: http://bans.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=8273 Edytowane 25 Marca 2021 przez Klaun Szyderca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 24 Marca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Regulamin serwera 4fun: 2.7. Zabronione jest prezentowanie oraz narzucanie swoich poglądów religijnych, rasowych, seksualnych i tym podobne. Nie interesują mnie twoje podglądy polityczne i nie wiem skąd wnioskujesz jakie są moje. A co ja jestem, zupa pomidorowa żeby mnie lubić? shame on you. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 24 Marca 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Klaun Szyderca 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 (edytowane) @kreglas od rozpatrywania odwołań na bany nie dotyczące cheat'ów nie jesteś Ty. Tym bardziej jeżeli odwołanie dotyczy Ciebie. Bardzo proszę powstrzymać się od tego typu działań. Gracz nie ma jakiejś ogromnej listy przewinień więc proszę stosować kolejność: UPOMNIENIE/KICK/BAN Odwołanie odrzucam bo ban już wygasł a do tego jest jakies tam przewinienie. Nie wnosimy polityki na nasz serwer. Nie mniej proszę adminów o większą wyrozumiałość dla graczy którzy nie są jakimiś recydywistami jeżeli chodzi o łamanie regulaminu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Edytowane 25 Marca 2021 przez Klaun Szyderca kreglas, 25 Marca 2021 STEAM_0:1:4082099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 25 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi