Lewandowski Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jak Luz będzie tak jak zawsze to na 9 spotkanie i o 11.00 wyjazd Kto w ogóle jedzie z Katowic.. Na pewno ja, Młody, Maksiu, Aurel, Ostra, Kujawska, Marti, Gimel, Logan ew. Snickers i Luz z lotniska. Ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ja z lotniska? Ja jeśli będę jechał autem to mogę zabrać GIMELA z Opola, w przyszłym tyg powinienem wiedzieć jak to będzie wyglądało Jeśli nie jadę autem to pociągiem do Kato albo bezpośrednio do Radomska Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 ja teoretycznie powinienem byc 11:05 w katowicach plus jakies 20 min na test po przylocie i jedziemy ale jak mowilem na mnie nie ma co patrzec ja sobei w razie czego rade dam. Ml0dY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 12 godzin temu, NWN_LUZ napisał: ja teoretycznie powinienem byc 11:05 w katowicach plus jakies 20 min na test po przylocie i jedziemy ale jak mowilem na mnie nie ma co patrzec ja sobei w razie czego rade dam. Wyluzuj przecież samego cie nie zostawimy Jak 12 nawet ruszymy to 13 będziemy na miejscu, wg mnie spoko ja mogę zaczekać. Dla nas by było nawet lepiej bo byśmy busem sobie o 10 z Krakowa pojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 22 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 13 godzin temu, NWN_LUZ napisał: ja teoretycznie powinienem byc 11:05 w katowicach plus jakies 20 min na test po przylocie i jedziemy ale jak mowilem na mnie nie ma co patrzec ja sobei w razie czego rade dam. Co za różnica dla nas..my się spotykamy o 9 w Kato i na 11 jedziemy po Ciebie na lotnisko później już prosto do Radomska zrobimy Ci takie powitanie, że hoho tylko nam nie uciekaj jak za 1 razem madmax_jaworzno i Ml0dY 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Ja mam rozdanie świadectw i nie wiem czy się wyrobię na 11-12 do Kato :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 Daj znać o której będziesz to ew. jedna ekipa na Ciebie poczeka;) Ml0dY i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 6 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 Krzesimir jedzie jednak osobno z kobitą więc mam 1 wolne miejsce. Ewentualnie mogę Ciebie @NWN_LUZ odwieżć na lotnisko bo ja i tak chcę jeden domek przedłużyc do 15 żeby się wyspać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) No to mam wolne dwa miejsca z Warszawy. @Cre[A]tOr chcesz się może zabrać? Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Klaun Szyderca SNICKERS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Cre[A]tOr napisał: @Klaun Szyderca ja jadę z samiuśkich góreczek tam do was pociągiem, będę dopiero do odebrania w Radomsku :3 pisz dzwon emailuj i cie odbierzemy Ml0dY i Cre[A]tOr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 @Cre[A]tOr na tej krowie na oklep po Ciebie przyjedziemy z Maksiem madmax_jaworzno i Cre[A]tOr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 4 godziny temu, Cre[A]tOr napisał: @Klaun Szyderca ja jadę z samiuśkich góreczek tam do was pociągiem, będę dopiero do odebrania w Radomsku :3 To jedź do Katowic bo to przecież bliżej i taniej. ♡D3M0NK4♡ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 2 godziny temu, Lewandowski napisał: To jedź do Katowic bo to przecież bliżej i taniej. Od Niego chyba radomsko bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 8 godzin temu, Ml0dY napisał: Od Niego chyba radomsko bliżej Tego nie wiedziałem, że Radomsko jest bliżej gór niż Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 5 godzin temu, Lewandowski napisał: Tego nie wiedziałem, że Radomsko jest bliżej gór niż Katowice Z tego co pamiętam on jedzie z nad morza 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 1 godzinę temu, Ml0dY napisał: Z tego co pamiętam on jedzie z nad morza 🤔 Nad morzem nie ma góreczek o których pisze jeszcze do tego ten akcent jak baca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Z nami (tzn ze mną i pnr oraz resztą kto tam będzie jechał) jedzie dodatkowo Betonowy Maucin kumpel PNR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matuzalem Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Dnia 18.06.2021 o 15:02, Lewandowski napisał: Nad morzem nie ma góreczek o których pisze jeszcze do tego ten akcent jak baca Może miał na myśli wzgórki! OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 W piątek spotykamy się najpóźniej o 9.30 w Katowicach na jajeczniczke i piwko a nastepnie jedziemy po Luza na lotnisko ok. 11.20 i razem już do Radomska. Ml0dY i Klaun Szyderca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Ja się dopiero określe w czwartek czy bede jechał, póki co wyjazd stoi pod znakiem zapytania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 3 godziny temu, Lewandowski napisał: W piątek spotykamy się najpóźniej o 9.30 w Katowicach na jajeczniczke i piwko a nastepnie jedziemy po Luza na lotnisko ok. 11.20 i razem już do Radomska. My o 9 meldujemy się w Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 22 Czerwca 2021 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Właśnie ogłosili że od jutra przyjeżdzający z Anglii będą musieli przejść 7 dniową przymusową kwarantannę. ale lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ml0dY Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 5 minut temu, ProToTyp napisał: Właśnie ogłosili że od jutra przyjeżdzający z Anglii będą musieli przejść 7 dniową przymusową kwarantannę. ale lipa. Co kurwaa... Bez jaj w ogóle niech w czw to podadzą.... Jak ludzie mają plany wakacje itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Temat ogarnięty wszystko git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Niech się cmokną... Przecież nie było nic wcześniej gadane... A co z opcją zrobienia testu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi