Gość Justyna Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Moze nie pojmiecie co Wom padom, ale jo tako mało gorolka i kcym u Was troske pograc :D A teraz po ludzku napisze:P Mam na imie Justyna, mam 21 latek mieszkam w ok Żywca i moze pogramy troszke razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witom cie Justynko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja tez jestem z okolic Żywca ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 [quote name='V0N0M']Ja tez jestem z okolic Żywca ;D[/QUOTE] Mozna wiedziec skad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ślemien :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Ja Żabnica :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 ło to daleko nima :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Witamy na forum :D. Zapraszamy na 4Fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Witamy :-) Bociara juz masz większą konkurencję xD (od Tomka z daleka ;-)) Dla mnie nie ma konkurencji :D // Bociara Edytowane 28 Września 2016 przez Bociara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodex Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) Witam serdecznie Pania. Zapraszam do gry na naszych serwerach;) Edytowane 28 Września 2016 przez Bodex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Siemanko :) na pewno nie pożałujesz wyboru :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Siemka, mam wujka w Żywcu, tez może być? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Żadna konkurencja dla Bociary :) Niech Cię Perkoz o to głowa nie boli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUREL ]:-> Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam Serdecznie :):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoW *CsL* Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Witam Cię :) XxXxXxX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 16 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez administrację forum.POWÓD: Temat ZARCHIWIZOWANY ♻ Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi