Spr!Nt NA B Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 1. Nie wątpliwie na pierwszym miejscu będzie [SKAZANY NA ŚMIERĆ] 2. Oczywiście [LUCYFER] 3. Serial warty uwagi, opisujący złodzieja szarmanta [LUPIN] 4. Shadow Hunters 5. La casa de papel (dom z papieru) 6. Rangarok Seriale które bym polecił ^^ jeśli chcecie więcej mojej opinii i czy warto któryś obejrzeć chętnie się podzielę moimi doświadczeniami . SNICKERS i Mala_Wredna 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mantis Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Z animowanych polecam RWBY. Z sezonu na sezon robi się coraz lepszy od strony graficznej i fabularnej. Odcinki z polskimi napisami na YT: https://www.youtube.com/channel/UCxCusLZKIwkc-4RR-x1O4WQ/videos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Rewelacyjna produkcja "Ku Jezioru" - szkoda że taki krótki Ponoć dobry jest "Riverland" czy jakoś tak - nie oglądałem, ale w domu leciał non stop "Templariusze" - też świetny, ale jak 1 propozycja krótki "The Walking Dead" bardzo fajny, ale zgubiłem się przy 10 sezonie i nie chce mi się zaczynać od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZycholeQ Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ja polecam od siebie Peaky Blinders, mój serial numer 1. Mala_Wredna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mala_Wredna Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Osobiscie polecam rownież Upadek Krolestwa 😇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi