Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jak w temacie będę 10-12 września w Krakowie jak ktoś chętny się spotkać to dajcie znac bo muszę jakiś nocleg zarezerwować OstraChilli. i HyDra.PSJ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstraChilli. Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Wstępnie się pisze AUREL ]:-> 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUREL ]:-> Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Sobota 11.09 będę OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Nie ma więcej nikogo z Krakowa lub okolic żeby się spotkać np w sobotę dajcie znac jak najszybciej No tez jakieś spanie che zorganizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ja może wpadnę z soboty na niedzielę ale potwierdzę w niedzielę, bo muszę poznać plan urodzinowy w rodzince Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Ok to czekam do końca tygodnia bo jak będzie mało osób to może odpuścimy ale na koniec tygodnia dam info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Ja mogę być tylko z piątku na sobotę bo potem na urodzinki. W Krakowie byłbym ok 18-18.30 w piątek. Pytanie czy ktoś jeszcze będzie bo dla 3-4 osób to trochę bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 No orzeł mi pisał ze by przyjechał i chyba Krzesimir ja muszę dziś wiedzieć bo musze coś zaplanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 18 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 18 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi