Lewinho Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Siemanko, trochę już gram na serwerze 4FUN więc wypadałoby się przywitać. Mam na imię Michał i mam 27 lat. Pochodzę z Zamościa, obecnie mieszkam i pracuję za granicą. W przyszłym roku mam ślub, więc trzeba zarobić trochę EURasków W CS'a gram od dawien dawna, w przyszłym roku będzie około 15 lat Parę osób może mnie kojarzyć z innych serwerów. Pozdrawiam. Witajcie! kreglas i Caff 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna. Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 No siemka ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Cześć Lewinho A ja myślałem że taki stary wyga już dawno przywitany Siema Michał Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Strzałenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewinho Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, SNICKERS napisał: Cześć Lewinho A ja myślałem że taki stary wyga już dawno przywitany Siema Michał Powodzenia No jakoś nie miałem okazji się przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slademblue Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mokry_Wafel Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 19 godzin temu, Lewinho napisał: Siemanko, trochę już gram na serwerze 4FUN więc wypadałoby się przywitać. Mam na imię Michał i mam 27 lat. Pochodzę z Zamościa, obecnie mieszkam i pracuję za granicą. W przyszłym roku mam ślub, więc trzeba zarobić trochę EURasków W CS'a gram od dawien dawna, w przyszłym roku będzie około 15 lat Parę osób może mnie kojarzyć z innych serwerów. Pozdrawiam. Witajcie! Michaś wariacie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ligaliero Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor V3$P3R ! Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rd Opublikowano 13 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi