Lewandowski Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 W lawendowym jest 1 domek wolny 4 osobowy plus ew. 2 dostawki. Dodatkowo są jeszcze pokoje 2 osobowe ale chyba odpada bo gdzie my się w 10-15 osób pomieścimy. Luz musi zadzwonić do tego co podesłał czy mają wolne. Oczywiście mówimy o dacie 22-24 październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 22 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Na stronie dalej są miejsca ale trzeba zarezerwować tam czy siak 3-4domkow w tym nowym +48224927777 Tu numer tel możesz zadzwonić jak masz czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dokładna data i gdzie, na 90% pisze się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Karol jest napisane.. 22-24 październik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dobra ale gdzie, bo jeśli nie będzie gdzie to może data się zmienić @Lewandowski data już jest wstępnie i gdzie a będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiboN Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 No to jak moeze gdzie indziej ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jeśli chcecie mogę poszukać w swoich okolicach, ostateczność to COS w Spale Może uznaliby chlanie do odcinki jako dyscyplina Olimpijska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Szybka piłka.. 3 domki na 12-16 osób(6+6+4) będą tam łóżka podwójne plus rozkładane w salonie. 2500zl za 16 osób czyli po 156 zł za 2 noclegi zaliczka 20% ale w związku z tym że termin jest bliski to wpłacamy całość. Do końca dnia potrzebuje min 12 pewnych osób i klepiemy wszystko. Nie wiem jak się ma do tego lista która wkleił Luzik ale oni mają pierwszeństwo. Domki są do zobaczenia http://www.kajaki-nad-warta.pl/osrodek-i-domki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 23 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 No ja jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OstraChilli. Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Pisze się ☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Ja też się pisze jako pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUREL ]:-> Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jestem ! OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 jestem OstraChilli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dnia 16.09.2021 o 21:50, NWN_LUZ napisał: Aktualna lista osob ktore chca jechac . @NWN_LUZ @ProToTyp @AUREL ]:-> @OstraChilli. @Revers @Jan @madmax_jaworzno @Matuzalem Jak kogos nie wpisalem to mozliwe ze celowo ale warto zapytac Dodatkowo jedzie żona Protka, Creator, Karol(Joker), Ja, może Gibon, Kreglas, Kasia, no i nie jedzie Janek bo chyba się obraził. Prośba o przelew na konto Protka 160 zł jak najszybciej. Ja szybko zrealizuje zaliczkę a potem się rozliczymy. Biorę 3 domki i musimy mieć min.12 osób. Jeżeli ktoś jest chętny to proszę o szybkie info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Niestety za późno daliśmy znać i poszło przez Booking;( Trzeba szukać innej miejscówki albo wyjazd w listopadzie. Pani przez to że nic nie może zrobić obiecała, że jak przyjedziemy później to gratis mamy jaccuzi. Jak ktoś ma ochotę to szukajcie coś na ten termin albo możemy wziąć u tej babki w późniejszym terminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabotage Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Właśnie sie zainteresowałem tematem, znakomita inicjatywa! Chętnie i ja bym poznał lepiej społeczność, ale nie wiem jak u mnie w pracy będzie grafik wyglądać. Jak cos- śledzę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiboN Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 No to co szukamy dalej ?? Czy jak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 23 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Tak Szukamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 23 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 https://www.holidu.pl/s/Łódź--Polska?gclid=CjwKCAjwy7CKBhBMEiwA0Eb7aujxVCZTfDCyjZcbybUM3-u6Qqqa5BlDJk6KvRcPatHPcuqB5EXmEhoCFqsQAvD_BwE&checkin=2021-10-22&checkout=2021-10-24&adults=14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 23 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 https://www.holidu.pl/d/7939518?_ws=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 23 Września 2021 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 To jest zajebiste https://meteor-turystyka.pl/ptaszyniec,bocheniec.html ProToTyp, 24 Września 2021 To jest zajebiste ProToTyp , Klaun Szyderca i JOKER XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Jak znajdziecie coś na booking do jutra to mam rabat 25% na kolejną rezerwację. Ważny do 25.09. Wyjazd może być oczywiście później. Mogę zrobić rezerwację na siebie a podam dane kogoś z Was do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabotage Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Dnia 23.09.2021 o 08:37, Lewandowski napisał: Szybka piłka.. 3 domki na 12-16 osób(6+6+4) będą tam łóżka podwójne plus rozkładane w salonie. 2500zl za 16 osób czyli po 156 zł za 2 noclegi zaliczka 20% ale w związku z tym że termin jest bliski to wpłacamy całość. Do końca dnia potrzebuje min 12 pewnych osób i klepiemy wszystko. Nie wiem jak się ma do tego lista która wkleił Luzik ale oni mają pierwszeństwo. Domki są do zobaczenia http://www.kajaki-nad-warta.pl/osrodek-i-domki Ja się już ucieszyłem widząc, że "nad Wartą". Myślę- zajebiście, Wielkopolska! Będę miał blisko... tymczasem- ja pierdole, to pod CZĘSTOCHOWĄ. :-D' Ile osób jest zdecydowanych? 15-20? Może coś w swoich stronach bym poszukał, może będzie np. taniej, wygodniej w kategorii dojazdu albo komfortu- np. odnowione chatki, spokojna okolica i przyroda wlewająca się przez okna? Na ile ludzi miałbym ewentualnie szukać? ~20? Jest tu jakiś "dyrektor wycieczki"? PS @GiboN, jedziesz w tej dacie 22-24? Edytowane 24 Września 2021 przez Sabotage GiboN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewandowski Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Dobra, chyba mamy farta.. babka mi dzwoniła że zwolniły się 3 domki. Rozumiem że aktualne?;) Jedziemy do domków nad Wartą P.S babka już zablokowała żeby nie było tego co ostatnio i do jutra mam dać znac czy bierzemy. Myślę że te 12 osób znajdziemy więc wziąłbym te 3 domki, bo możliwe że będzie nas więcej. Edytowane 24 Września 2021 przez Lewandowski GiboN , ProToTyp i Cre[A]tOr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 24 Września 2021 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Bierzemy w ciemno, Luz też jest za "wartą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi