Caff Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 MOI KOCHANI GRACZĘ PROSZĘ WAS NIE SPAMUJCIE MI O CHEATRACH ITP NA SERWERZE RANO JESTEM NORMALNYM GRACZEM MACIE FORUM INNYCH ADMINÓW PROSZĘ KIEROWAĆ SPRAWE DO NICH NIE JESTEM JUŻ ADMINEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna. Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Eh.. 😔 Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor V3$P3R ! Opublikowano 13 Października 2021 Sponsor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 (edytowane) Caff Nieeeee Ale no okej Edytowane 13 Października 2021 przez V3$P3R ! Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 1 minutę temu, V3$P3R ! napisał: Caff Nieeeee wujek ja jestem tylko nie adminuje nie zostawił bym was i mojego ulubionego serwera zwiariowałeś V3$P3R ! i ProToTyp 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna. Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 1 godzinę temu, Caff napisał: wujek ja jestem tylko nie adminuje nie zostawił bym was i mojego ulubionego serwera zwiariowałeś Otóż to Caffik ulubiony serwer i wielu zaje*istych ludzi niestety ostatnio jest tu coraz gorzej. Więcej mądrych do rządzenia niż do grania.. Każdy widzi to co widzieć chce, a później są takie kwiatki. Jeden gracz może wyzywać innych od jakich tylko na myśl mu przyjdzie i zero reakcji , a drugi się źle odezwie i już ma wyjazd. Co post to odwołanie od bana, o czymś to świadczy Ciekawe czy ktoś otworzy oczy, jebnie ręką w stół i zrobi z tym porządek czy to wszystko szybciej dupnie z hukiem Klaun Szyderca i Caff 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 2 minuty temu, Wredna. napisał: Otóż to Caffik ulubiony serwer i wielu zaje*istych ludzi niestety ostatnio jest tu coraz gorzej. Więcej mądrych do rządzenia niż do grania.. Każdy widzi to co widzieć chce, a później są takie kwiatki. Jeden gracz może wyzywać innych od jakich tylko na myśl mu przyjdzie i zero reakcji , a drugi się źle odezwie i już ma wyjazd. Co post to odwołanie od bana, o czymś to świadczy Ciekawe czy ktoś otworzy oczy, jebnie ręką w stół i zrobi z tym porządek czy to wszystko szybciej dupnie z hukiem no i tutaj trafiłaś w sedno ktoś ma 4000 minut ugrane ktoś ma 15000 i ma huja do gadania ale ja umywam ręce niech się dzieje co chcę @Wredna. MY TO MY NIC NIE ZROBISZ mouseee i Wredna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 13 Października 2021 Weteran Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Szkoda wariacie, ale szanuje Twoją decyzję nie raz Ci pisałem jak jest. Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna. Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @Caff jak to mówią... Wyżej du*y nie podskoczysz Caff 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @iku JESTEM I BD @ProToTyp to powtarzał i powtarza KTO MA COŚ DO POWIEDZENIA JEST OD TEGO FORUM TUTAJ KAŻDY WAS WYSŁUCHA A NIE GADANIE ZA PLECAMI Wredna. , ProToTyp i iku. ツ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 32 minuty temu, Kejcikkk napisał: Porozmawiamy sobie o tym… natrzyj pupsko bo będzie bolało KOCHANA CZEKAM NA TO JAK NA LATO JUPPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr-Z Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 prima aprilis caffi bez jaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caff Opublikowano 13 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 9 minut temu, Grrr-Z napisał: prima aprilis caffi bez jaj nic z tych rzeczy gram jestem graczem uwielbiam ten serwer i bd tutaj grał ale z funkcji admina zrezygnowałem Niech inni robią robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Cre[A]tOr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi