Arki Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Chyba kolega Kręglas się pomylił, jeśli nie to proszę o jakiś dowód na to że obraziłem któregoś z adminów bądź graczy. Proszę tego nie odebrać jako skargi itp. Edytowane 15 Grudnia 2021 przez Arki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 16 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zabił cię Bobo i mu wyleciałeś z tekstem "kut*s". Po krótkiej naradzie postanowiono cię zbanować na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arki Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Proszę o jakiekolwiek dowody bo wiem dokładnie że nigdy nikogo na serwerze nie obrażam zwłaszcza że nie gram tu 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 bylem potwierdzam obrazales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arki Opublikowano 16 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Tylko ciekawe że nie zabił mnie Bobo tylko Krawat chyba że ma inny nick?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 16 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zabił cię Bobo. A Krawat to też admin... Ale to i tak nie zmienia faktu że jest zakaz obrażania/wyzywania innych graczy więc jest to bezsensowna próba wykręcenia się z kłopotów zamiast przyznać się do błędu i przeprosić. @Cre[A]tOr jak widzisz brak podstaw do skrócenia mimo że gra u nas już długo to miał też sporą przerwę i znów się pojawił na serwerze jakiś czas temu a powrót w kiepskim stylu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 16 Grudnia 2021 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi