btc Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Dziś kupiłem gold vipa i niestety mi nie działa żadna komenda , a jak chce kupić jeszcze raz to wyskakuje komunikat ze już posiadam. Jak wykupowalem vipa nie było pytania o hasło , czy chce na nick czy steam id itd. Po prostu po wpisaniu kodu wyskoczyło ze transakcja Ok i ze wykupiłem usługę nick: btc Server: 4fun Gold VIP 14 dni dołączam screen SMS kreglas, 19 Grudnia 2021 Co w końcu kupiłeś? GOD czy GOLD... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 19 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 1. Wejdź do gry. 2. Napisz byle co na zwykłym say (y). 3. Jeśli przed twoim nick'iem zobaczysz tag [GODVIP] wpisz na say (y) /ulepsz 4. Wykup ulepszenia. 5. Jeżeli nie masz dość monet to jestem na serwerze przez najbliższe 20minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 19 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Ok, sprawdziłem. Wykupił usługę ale nie otrzymał jej a kupić ponownie nie może bo wg tego co podaje pokazuje mu, że już ma wykupione... @NWN_LUZ @SNICKERS @JOKER XD @ProToTyp ogarnie ktoś z Was temat? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 tak jest.. mam status EVOVIP mozecie zmienic na GOD vip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 19 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 SMS który wysłałeś jest do usługi GOLDVIP nie GODVIP. Tak więc ponów próbę w grze: 1. /sklepsms 2. wybierz GOLD >>> (2) 3. następnie tak jak mówisz na 14 dni (2) 4. przejdź do kupna usługi (2) 5. następnie SMS (1) 6. i ponownie (1) wpisz kod zwrotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 pisze mie: masz juz wykupiona ta usluge. nusisz poczekac az sie skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 mozna cos z tym zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 20 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Dodałem godvipa kreglas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 nie dziala( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 20 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 a co masz napisane po wpisaniu /god ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 20 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Będąc w grze wpisz cokolwiek na zwykłym say (y) przed twoim nick'iem powinien pokazać się napis [GODVIP] wtedy musisz wpisać na say (y) /god i ulepszyć VIPa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 kiedy wdisuje /god pisze zhe nie posiadam takiej uslugi kiedy pisze say (y) to pokazuje napis [EVOVIP] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 20 Grudnia 2021 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Bo tak jak mówiłem wcześniej, numer na jaki wysłałeś SMS to numer do usługi GOLDVIP. Najlepiej jakbyś napisał swój SID lub dał znać czy chcesz VIPa na nick to wtedy @NWN_LUZ doda ci VIPa na nick i wyśle na PRV hasło do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 20 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 sorry, ale ja z samego pozatku napiselem zhe kupilem GOLD VIPA ale nic nie dziala. wiec pisze jeszcze raz kupiłem gold vipa i niestety mi nie działa nick: btc Server: 4fun Gold VIP 14 dni dołączam screen SMS i w koncu nic nie dziala! jak ja mam to jeszcze zglosic?? czy moze poprostu zostawimy ten temat i ja bede rozumiec ze wy nic nie mozecie poradzic i bede sobie spokojnie grac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 21 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 A przypadkiem nie kupiłeś na nick i hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 21 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Wieczorem usune wszystkie twoje vipy i dodam ci nowego Najebundka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 3 godziny temu, NWN_LUZ napisał: A przypadkiem nie kupiłeś na nick i hasło ? moze i tak, nie pemientam. ale wydaje mi sie - zhe nie bylo mozliwosci wybrac na nik i haslo czy cos inne Najebundka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 21 Grudnia 2021 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zawsze jest wybór wiec jak tak zrobiłeś to VIP nie będzie działać domówki nie wpiszesz hasła którego ja nie znam ale zobaczy czy jak ci usune i dodam ręcznie czy się zresetuje Najebundka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 1 godzinę temu, NWN_LUZ napisał: Zawsze jest wybór wiec jak tak zrobiłeś to VIP nie będzie działać domówki nie wpiszesz hasła którego ja nie znam ale zobaczy czy jak ci usune i dodam ręcznie czy się zresetuje aje ja tez nie nam hasla, bo ja go nie wpisywalem... dobra, usun prosze wszystrko - ja chce kupic jeszcze raz, ok? i nagram to na kamere Najebundka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najebundka Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 10 minut temu, btc napisał: aje ja tez nie nam hasla, bo ja go nie wpisywalem... dobra, usun prosze wszystrko - ja chce kupic jeszcze raz, ok? i nagram to na kamere Czego Ty nie rozumiesz>? Napisał że usunie i doda Ci ręcznie na tak długo jak wykupiłeś usługę. Poczekaj cierpliwie. @NWN_LUZ Ci to ogarnie. Cierpliwości.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 ok) sorry)) nie chcialem byc nie mily... sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btc Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 juz dziala. wielkie dzieki. jeszcze raz sorry za marudzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi