Maroko2 Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Witam,pisze odwołanie drugi raz ponieważ nie zgadzam się z werdyktem za moje screny. Na tym zdjeciude_austria0002.bmp nie widać żadnej postaci,gdybym miał wh to by było widać model postaci nie tylko z tej ściany,ale też od mida i z drugiej strony. Na tym zdjeciu de_austria0003.bmp jest model między płotkiem,ale to nie jest wh tylko taka tekstura. Na jednym zdjęciu go nie ma a na drugim jest i to ma być niby wuha ?? Grając wtedy na tamtej mapie widziałem,że inni gracze tez skanowali i widzieli przez te tekstury. Na mapie anarchy też są podobne płotki przy górnym bsie i tam tez jest to samo. Jesli chodzi o coś innego niż te tekstury to już specjalnie chyba,bo nic innego nie widze na moich screnach. Gram codziennie na Waszym serwerze i dostaje screny regularnie prawie co miesiąc, głupie by było gdybym miał wuha wiedząc,że w każdej chwili mogę dostać ssy. Tu wstawiam demko do wglądu Ban.dem można zobaczyć jak rzekomo moje wh wygląda.Dziwie się,że niektórzy z administracji nie rozróżniają wuha od tekstury. Jeśli chcieliście mnie udupić no to brawo udało Wam się, szkoda tylko,że w taki sposób. Pozdrawiam cieplutko tych z którymi się fajnie grało i złapało fajny kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirborne Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 nie martw sie ja tez ban za nic kreglas, 8 Stycznia 2022 Zamiast dodawać nic nie wnoszący do tematu komentarz lepiej zainteresuj się własnym odwołaniem bo czas ci ucieka. Najebundka , Nevire. , JOKER XD i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najebundka Opublikowano 8 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 48 minut temu, Maroko2 napisał: NICK: Maroko MAPA: de_austria DATA: 06.01.2022 POWÓD: Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl SCREENY: https://megawrzuta.pl/download/1ce3b96417dee05fa7ae2fa1b5d7f99e.html LINK DO BANA: http://bans.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=11487 WYCINEK: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina 3LO Najebundka.. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Maroko [AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 867820705 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 37.248.155.173 ' [AMXBans] ===================================== Witam,pisze odwołanie drugi raz ponieważ nie zgadzam się z werdyktem za moje screny. Na tym zdjeciude_austria0002.bmp nie widać żadnej postaci,gdybym miał wh to by było widać model postaci nie tylko z tej ściany,ale też od mida i z drugiej strony. Na tym zdjeciu de_austria0003.bmp jest model między płotkiem,ale to nie jest wh tylko taka tekstura. Na jednym zdjęciu go nie ma a na drugim jest i to ma być niby wuha ?? Grając wtedy na tamtej mapie widziałem,że inni gracze tez skanowali i widzieli przez te tekstury. Na mapie anarchy też są podobne płotki przy górnym bsie i tam tez jest to samo. Jesli chodzi o coś innego niż te tekstury to już specjalnie chyba,bo nic innego nie widze na moich screnach. Gram codziennie na Waszym serwerze i dostaje screny regularnie prawie co miesiąc, głupie by było gdybym miał wuha wiedząc,że w każdej chwili mogę dostać ssy. Tu wstawiam demko do wglądu Ban.dem można zobaczyć jak rzekomo moje wh wygląda.Dziwie się,że niektórzy z administracji nie rozróżniają wuha od tekstury. Jeśli chcieliście mnie udupić no to brawo udało Wam się, szkoda tylko,że w taki sposób. Pozdrawiam cieplutko tych z którymi się fajnie grało i złapało fajny kontakt Z tego co się orientuje kombinowałeś z ssami i stąd ban zostaje. @kreglas może Ci to dokładnie wyjaśnić. Nikt Cię nie chciał udupić ale jeżeli grasz nie fair i czitujesz to ban się należy. Pisałeś do @JOKER XD w tej sprawie i nic to nie dało więc nie wiem po co ten temat 25 minut temu, kirborne napisał: nie martw sie ja tez ban za nic Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w temacie to lepiej nic nie pisz JOKER XD , iku. ツ i Nevire. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 8 Stycznia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Twoje SSy są modyfikowane. Ban zostaje. JOKER XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 8 Stycznia 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi