Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 27 Marca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Po długich oczekiwaniach nastąpiła aktualizacja vipa , zostały dodane skiny do broni ( wpisz /skiny ) trzeba ponowie go niestety ulepszyć . Dodatkowo teraz za asysty też dodaje hp. Nowy cennik zostanie dodany w niedługim czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am3ba Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 To po cholerę ja ładuje tą kasę 2-3miechy wcześniej żeby teraz znów to robić, a wy znów za 3miechy zrobicie aktualizacje i znów doładować kasę żeby mieć wszystko nic za darmo nie miałem ale sądziłem że to będzie na co najmniej rok. A wy robicie aktualizacje która usuwa wszystko graczom i chcecie żeby znów wpłacali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 27 Marca 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 @Amebatoja wystarczy, że wpiszesz sobie na serwerze /god i ulepszysz raz jeszcze całego GODVIPA i będziesz mieć wszystko normalnie. kreglas 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am3ba Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Ulepszę jeśli mam wystarczającą ilość luzcoin ale nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 VIP jest od 2020 wiec i tak długo zekalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalow Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Żeby ulepszyć god vipa na większy lvl to co trzeba zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 28 Marca 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 1 minutę temu, sebalow napisał: Żeby ulepszyć god vipa na większy lvl to co trzeba zrobić ? Musisz sobie kupić poziom GODVIPA w sklepie /sklepsms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 @ikunie tylko , ulepszyć za Luzcoiny /god gdyż tam jest HP, GRANATY, HP za zabicie, Menu Broni. Plus Skiny za LuzCoiny /skiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushidooo Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 a jak dostać luz vipa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 28 Marca 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 @JOKER XD On akurat miał na myśli poziomy GODVIPA te, które można sobie wkupić. Bo jeśli chodzi o samo ulepszenie Vipa to potrzebne są tylko luzcoiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Luzvipa nie ma.Zostal dodany w ramach testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lileczka Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Też wam się HUD zresytował ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr-Z Opublikowano 29 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 mi tak ale chyba nie wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 29 Marca 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 4 godziny temu, Lileczka napisał: Też wam się HUD zresytował ??? Tak wszystkim został zresetowany z tego co widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lileczka Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 15 godzin temu, iku napisał: Tak wszystkim został zresetowany z tego co widziałem. Z tego co widzę to nie wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Już sobie pokupowali resetbyl dla wszystkich a co do luzcoinow jak nie trzymaliście w banku to nie moja wina . /bank zalogujcie się i sprawdźcie czy może tam je macie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Ble= Bwo Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Ja na starym vipie miałem konto w banku założone i mialem parę groszy wpłacone później znów wpłaciłem i to co wpłaciłem to nie było tam widać tej kwoty. Ale mniejsza z tym. Ale teraz jak chciałem się zalogować do banku to wyskoczył komunikat że nie mam konta w banku żeby założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi