ScOoTeR Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Cześć kupiłem 2 razy vipa i nie działa komendy god itp działają ale nie mam menu wyboru broni nie dostaje broni za free proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 ymusisz miec luzcoiny do ulepsze nia vipa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScOoTeR Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 dziwne trochę to a luzów czemu nie mogę nabyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 moizesz kupic w sklepsmsm lub zdobyc na sererzwerze ,za fragi podkladanie i rozbrajanie paki lub roizwizywanie rownan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScOoTeR Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 nie mogę kupić bo jak wciskam ilość to nic nie wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ScOoTeR Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 a równania nie wyskakują mi na monitorze może cos nie tak mam z instalką cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 wpisz /sklepsms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi