Drejk Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 siemaneczko wariaty jestem Bartek mam 19 lat jesli bedzie trzeba mamonem na serwer sluze pomoca jesli bedzie jakaas rekru na adm serwa tez moge chetnie no ale ogolnie o mnie to lubie anime aktualnie obejrzalem naruto,boruto jestem w polowie blecha rowniez ogladam spyxfamily jak i one pice zaczynam, nie lubie ludzi ale jesli trafie na odpowiednie osoby to jest gites pozdrawiam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel NWN_LUZ Opublikowano 17 Lipca 2022 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 siema a na ktorym grasz serwerze bo nie napisales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr-Z Opublikowano 17 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 30 minut temu, NWN_LUZ napisał: siema a na ktorym grasz serwerze bo nie napisales? on gra w horrorach spójrz na awatar siemanko zapraszamy na 4funa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejk Opublikowano 17 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, NWN_LUZ napisał: siema a na ktorym grasz serwerze bo nie napisales? DD2 Edytowane 17 Lipca 2022 przez Drejk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 18 Lipca 2022 Sponsor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2022 Siemanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bOOm.! Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Siemmasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi