Fantazja Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Hej! Wróciłam do Was po dwóch latach - wiele z Was pewnie mnie pamięta, bo byłam mocno związana z tym miejscem i ludźmi, swego czasu na 4Fun byłam też adminem. Strasznie się cieszę, że mogę być tu z Wami raz jeszcze. Trochę się stęskniłam! Na co dzień raczej nikt nie podejrzewałby mnie, że mam zamiłowanie do gier takich jak CS - zawodowo zajmuję się marketingiem, często widać mnie w sieci bo odpowiadam między innymi za medialny wizerunek firmy, w której pracuje... I chodzę w marynarkach to tak w małym skrócie, dobrze Was widzieć po tym czasie wszystkich ❤️❤️ Do zobaczenia i usłyszenia na 4fun Ola , INM , kreglas i 4 innych 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuReK! Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Czesc 😎 Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 28 Października 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Witamy, witamy:) Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 28 Października 2022 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 sup! Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.! Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Cześć! Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor V3$P3R ! Opublikowano 28 Października 2022 Sponsor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Cześć Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pico bello Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Siemka Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaun Szyderca Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr-Z Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 hej hi hello Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Witam koleżankę! Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daray Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Hello Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Hello Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Witamy serdecznie ... Ponownie Fantazja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am3ba To Ja Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Witam ponownie Fantazje (bo Fantazja jest od tego ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Serwera [4FUN] ProToTyp Opublikowano 5 Listopada 2022 Opiekun Serwera [4FUN] Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2022 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas061 Opublikowano 28 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 Hey Hey 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi