Astolfo Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 NICK: Astolfo MAPA: de_mirage DATA: 12.12.2022 21:15 POWÓD: Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl KOMENTARZ: Jakiś niemiły pan mnie zbanował LINK DO BANA: http://bans.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=14214 WYCINEK Z KONSOLI: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: NWN_LUZ [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-LUZOWnia.pl [AMXBans] Powod: 'Wrzuc screeny na CS-LUZownia.pl' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1811878169' [AMXBans] Twoje IP: "------" [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G!MEL Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Brak 5 plików .TGA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astolfo Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 (edytowane) Za moment podeślę, nie wiedziałem, że takowe również trzeba wrzucić ssy: https://www50.zippyshare.com/v/CFGzymZ9/file.html Edytowane 12 Grudnia 2022 przez Astolfo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astolfo Opublikowano 12 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Cytat i teraz będę czekał chuj wie ile bo jakiś przyjeb mnie zbanował co na dodatek nie potrafi ssów robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ochłoń trochę bo jak szybko zacząłeś przygodę u nas na serwerze to jeszcze szybciej ją zakończysz za zachowanie. SSy czyste daje UB. Scream. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 13 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi