Risko Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Hej wszystkim! Wypadało by się w końcu przywitać. Na imię mam Mateusz. Interesuję się motocrosem, zdrowym trybem życia oraz oczywiście gamming'iem a moja przygoda z Counter-Strike zaczęła się dawno temu bo w 2007 głównie jak pamiętam grywałem na HashJama TP i z większymi lub mniejszym przerwami trwa nadal. Można więc powiedzieć, że należę do "Starej Gwardii". Tak jak u większości z Was Cs dla mnie to przede wszystkim sentyment i nie ukrywam, że bardzo się cieszę że trafiłem na Luzownie. Poza Cs'em grywam w PUBG, LoL'a Wszystkim Wam życzę miłej gry i kto wie, może do zobaczenia. Megi i Ola 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 15 Stycznia 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Cześć, cześć 😁 powodzenia i dużo fragów 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karyyynaa Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Hejka 🖐️😇 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pico bello Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Siemankoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Hejcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades.pl Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Cześć 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi