impowered Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Siemka. Jestem Kamil, lat 23 zaraz. Gram w komputer, robię grafikę i coś tam próbuje w front-endzie. Zawitałem tu do was jako Administrator za zaproszeniem od pewnego miłego Pana żeby pomóc sieci stanąć z powrotem na nogi. Razem z kolegą @ DIESEL z którym tu przyszedłem i resztą administracji postaramy się odświeżyć LUZownie i wprowadzić nowości. marcin. , Scream. , Cre[A]tOr i 4 innych 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 16 Stycznia 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 No siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karyyynaa Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Hejka 😇🖐️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerT Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Siemanko, siemanko. Z chęcią przyjmiemy pomoc od młodej krwi, świeżego spojrzenia 😁 fajnie że jesteście 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.! Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Siemanko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 17 Stycznia 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Witamy, witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hades.pl Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Siemka 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi