#sV_nOOb# Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 (edytowane) Nick: #Ilove_to_smoke_a_roll# Serwer: 4fun Powód: SGS/GSJ Link do bana: http://ab.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=110 Uzasadnienie: w regulaminie serwera 4Fun nie znalazłem zakazu wykonywania sgs/gsj/gs Do tego chwilę przed banem pytałem na u@ administrację, czy jest to zakazane. Niestety odpowiedzi nie uzyskałem, więc robiłem je dalej. @ kreglas skąd możesz wiedzieć ze nawet nie szukałem? Skoro pytam administracji to znaczy że nie znalazłem tego w regulaminie a wolę się upewnić bo wiem ze ludzie o to płaczą bo to (czityyy) Odpowiedzi nie widziałem więc zakładałem że jej nie ma a jeśli faktycznie ją dostałem to proszę powiedz gdzie, na say? A jeśli chodzi o dowody to wypadało by nagrać demko jak już dajesz perma . Edytowane 11 Marca 2023 przez #sV_nOOb# iku. ツ, 10 Marca 2023 SGS/GSJ etc. - ban od 1h do tygodnia jeśli będzie powtarzać się sytuacja. Zmieniono z bana permanentnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tugeza Opublikowano 10 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 @ kreglas masz 24h na przedstawienie dowodów DIESEL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 11 Marca 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 16 godzin temu, #sV_nOOb# napisał(a): w regulaminie serwera 4Fun nie znalazłem zakazu wykonywania sgs/gsj/gs Do tego chwilę przed banem pytałem na u@ administrację, czy jest to zakazane. Niestety odpowiedzi nie uzyskałem, więc robiłem je dalej. Nie znalazłeś bo nie szukałeś nawet. Pytałeś i dostałeś odpowiedź. @ Tugeza jakich dowodów oczekujesz? Tych powyższych gdzie napisał "więc robiłem je dalej" czy przyznanie się dla ciebie to za mało? Tugeza, 11 Marca 2023 Nie obchodzi mnie to, ma być demko z podanymi czasówkami. Może i pisać, że ma aima, sh, wh, ale dowód musi być, bo mnie przy tym nie było. Czas masz do 20:45 Scream. i Caff 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 11 Marca 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 To może zacznij coś grać a nie tylko czekasz aż ci pod nos wszystko podstawią. Jak byłem w UBT to potrafiłem sam pobrać demko z HLTV i je przeanalizować. Bierz przykład. http://695313.node36.pukawka.pl/hltv-2303101713-de_inferno-1678464780-1678465980.zip 3:09 mimo tego że dostaje obrażenia to nie traci na prędkości a nawet ją zyskuje. Julkaa , put on a weight , Tugeza i 2 innych 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#sV_nOOb# Opublikowano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 19 minut temu, kreglas napisał(a): http://695313.node36.pukawka.pl/hltv-2303101713-de_inferno-1678464780-1678465980.zip 3:09 mimo tego że dostaje obrażenia to nie traci na prędkości a nawet ją zyskuje. Przepraszam że się wtrącę ale w 3.09 nie dostałem żadnych obrażeń tylko w 3.15 Po 2 nwm czy wiesz co to strefy itp .Obrażenia w 3.15 dostałem przy 1 skoku. Drugi mnie rozpędził. Nie będę ci tłumaczył bo ty UBT byłeś i wgl. Jak na byłego UBT to tą rangę chyba w laysach wygrałeś. Kolejna sprawa czasówka z bani byle żeby było cokolwiek ,,Rozpisane" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tugeza Opublikowano 11 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 (edytowane) Decyzja UBT do 48h. // Ban się należał, swoje odczekałeś, ub SGS/GSJ etc. - ban od 1h do tygodnia jeśli będzie powtarzać się sytuacja. Edytowane 12 Marca 2023 przez Tugeza #sV_nOOb# i DIESEL 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tugeza Opublikowano 12 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Zostałeś odbanowany! Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi