N[e]wb[i] Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Hejka wszystkim, jestem Paweł, wiosen wciąż 24, chociaż niedługo 25 :/ Pozwolę się troszeczkę rozpisać, wybaczcie mi Dlaczego witam się jeszcze raz? A no dlatego, że z tą siecią, a szczególnie z 4FUN'em związany jestem od lata 2016r. czyli o ile się nie mylę to od początku. Od razu spodobało mi się tu, moje klimaty, szybkie bieganie, wyższe skakanie etc. W sierpniu w/w roku był konkurs w którym za TOP1 wygrałem konto STEAM od LUZA, gdyż wcześniej grałem NS i tak to leciało, ludzie przybywali, odchodzili, a ja ciągle z tą AWP'ą jak opętany latałem po mapach naszego 4FUN'ka, ale nie martwcie się już nie będzie tak ja dawniej (z przyczyn osobistych nie mogę zdradzić czemu). Aż w końcu nastał wrzesień 2020r. gdzie od któregoś admina, nie pamiętam już którego (chyba JOKER) dostałem SS'y, dostałem je jak byłem na przeglądarce co przełożyło się na to, że SS'y wyszły czarne, a jak wychodzą czarne, a ty nie masz jak się obronić, a ludzie prostego faktu nie potrafią zrozumieć, to jesteś na przegranej pozycji to SAYONARA! Z racji, że AMXBANS chyba został zresetowany, to jestem znowu i moja apelacja, jak komuś do głowy przyjdzie mi ss'y robić, TO RÓBCIE TO PROSZĘ JAK WIDZICIE, ŻE JESTEM AKTYWNY TJ. RUSZAM SIĘ. Od siebie życzę Wam miłej gry. JECHANE , INM i ProToTyp 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 30 Marca 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Cześć, życzę Ci miłego pobytu na sieci. N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Hejka N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JECHANE Opublikowano 30 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Siemano, napisz jak będziesz na przeglądarce to zrobię SS'y 🤣 Miłego pobytu na sieci! N[e]wb[i] , pico bello i Scream. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Krypton Opublikowano 30 Marca 2023 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Siema N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 30 Marca 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2023 Siemanko N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pachtek Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Elo N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pico bello Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) Siema Edytowane 31 Marca 2023 przez pico bello N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax_jaworzno Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Strzałka newbi N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Am3ba To Ja Opublikowano 31 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2023 Newbi witam z powrotem N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓚𝓾𝓳𝓪𝔀𝓼𝓴𝓪 Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2023 Właśnie coś kojarzyłam Twój nick... 😅 No siema! 😁 N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator virek Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Donator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Siema N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Siemanko N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knife Party Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Siema szybkonogi bandyto ;d N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi