Cycki Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Cześć wszystkim, nazywam się Patryk mam 19 lat mieszkam w Lidzbarku Warmińskim niedaleko Olsztyna, jestem nowym graczem , obecnie gram na serwerze BF2 i jestem nowym Adminem na próbę ;). Chcę pomóc dla całej sieci luzowni żeby serwer się rozwiną i jakby ktoś chciał jakaś pomóc możecie się zgłaszać, z chęcią pomogę ;). POZDRO 600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZeK Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 o proszę witam cie kolego ja jestem z Ostródy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
here Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 siemano [COLOR="#FFD700"]Cycki[/COLOR] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[P]omidorx Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Siemanko, powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirePower Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✞DejVid✞ Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witaj kolego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoW *CsL* Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=[EW]= WaRninG ?! Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Siemaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3NOM3N4LNY Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi