Egzotyczny Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam Wszystkich mam na imię Dawid jest z Sandomierza mam 18 lat w csa gram juz bardzo długo tyle ze do csa 1.6 dopiero teraz powrocilem bo mialem przygode z cs go xd. Spodobał się mi wasz serwer i mysle ze spedzimy razem miłe chwile :) Pozdrawiam Egzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoW *CsL* Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Cześć i czołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Siemaneczko :D Ojca Mateusza znasz ?! Zaproś go na Naszą serwerownie :) Powodzenia, miłej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[P]omidorx Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3NOM3N4LNY Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Eldo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ram pam pam Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Siemanko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednare Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Siema Dawid ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rupiec Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Siemaa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Witaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Cześć. Witamy serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirePower Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0N0M$ Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Elo elo ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZak ElO WojtaS Opublikowano 9 Lutego 2017 LUZak Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✞DejVid✞ Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Siemanko, witaj w mojej kuchni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ram pam pam Opublikowano 9 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi