bednare Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Cześć wszystkim, Nazywam się Michał mam 24 lata (jeszcze ufff) i mieszkam w Piotrkowie Trybunalskim (jeszcze ufff) :D Moje pasje to wędkarstwo oraz sport. W życiu prywatnym do tej pory zajmowałem się kontrolą jakości. Gram na 4 FUN #1. Tyle na ten moment. Hej ho :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witaj, powodzenia. Masz dopiero 24 nie stresuj się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 jeszcze Piotrków?:> raczej już Krk <3 hejoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednare Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 [quote name='NIKA']jeszcze Piotrków?:> raczej już Krk <3 hejoo[/QUOTE] No w sumie <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3NOM3N4LNY Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Witam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednare Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 [quote name='SNICKERS']Witaj, powodzenia. Masz dopiero 24 nie stresuj się :)[/QUOTE] Nie ma mowy o żadnym stresie, dopiero 5 czerwca bd jak wybije 25 ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ram pam pam Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witaj 24 to piękny wiek :D Zapraszam na only dd2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Siema :) Zapraszam do wspólnej gry na naszych serwerach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirePower Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinaa. Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 5 czerwca dobra data-moje urodziny rowniez, tylko kilka lat pozniej :D witaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredny Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 [quote name='Paulinaa.']5 czerwca dobra data-moje urodziny rowniez, tylko kilka lat pozniej :D witaj :P[/QUOTE] ja 7 i sie nie chwale :D Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 siemanoo, masz takie same zainteresowania, wędkarstwo !!! :cool::cool: [ATTACH=CONFIG]164[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednare Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 [quote name='Son Goku']siemanoo, masz takie same zainteresowania, wędkarstwo !!! :cool::cool: [ATTACH=CONFIG]164[/ATTACH][/QUOTE] O cholera jaki szczupły! Ile cm? Jaka waga?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 (edytowane) 91 cm, prawie 8 kg [ATTACH=CONFIG]165[/ATTACH] to jest zdobycz mojego brata, 121cm, 16 kg Edytowane 7 Lutego 2017 przez Son Goku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisoka Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 WItaj dobry człowieku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PapaSmerf Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Siema, my sie oczywiscie znamy juz ponad rok jak nie wiecej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✞DejVid✞ Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Witam kumplu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi