ForPerfecT Opublikowano 24 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2023 Cześć, jestem Mateusz, lat 24 jakby ktoś pytał. Skończyłem technika mechanika z profilem operatora CNC. Przez 3 lata studiowałem mechanikę i budowę maszyn na politechnice Rzeszowskiej ale ostatnio sobie odpuściłem, zbyt męczące psychicznie są studia zaoczne. Jestem również byłym współwłaścicielem sieci XYZ, już od jakiegoś czasu jestem z Wami tylko nie było czasu się przywitać. Znam się z Pawełkiem stąd wybór tej sieci. Mam nadzieję, że chwilę tutaj zabawię, jednak sieci to całkiem fajna odskocznia od codzienności tym bardziej jak ogarniam coś w sourcemoda ;D. Możecie wpaść na d2 i dać jakiś feedback, jesteśmy otwarci na propozycje. Z okazji przywitania macie dwa kodziki po 10wpn do sklepu (https://sklepcs.pl/?p1=dust2&p2=sklep) : 664723255 753542870 W razie pytań zapraszam na pw, steam ;p ZabujczaDiablica , Krypton , INM i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 25 Czerwca 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Siemanko 😉 ForPerfecT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Krypton Opublikowano 25 Czerwca 2023 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 Witam witam ForPerfecT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrO I DiAbLiCa Opublikowano 25 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2023 W końcu przywitanko dałeś! Przyznaj, że dla mnie tu jesteś! ForPerfecT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi