rzumf Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Dostałem wczoraj bana za kulturę/obrazę. [url]http://csluz.servbans.eu.org/bans/14365.html[/url] Najpierw mnie zmutowali i zagrozili banem, więc trochę mnie poniosło :D Da radę odbanować? Nick podczas gry: rzumf | >Kondzio_Crew< Admin, który dał ci bana: Plumber Powód Bana: Ob Dowód w postaci dema/screena: Data, Godzina otrzymania bana: 07.02.2017 | 17:40 Twoje IP/SteamID: 5.172.235.223/STEAM_1 : 0 : 408622084 Komentarz: Wydruk z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Plumber. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : rzumf | >Kondzio_Crew< [AMXBans] Reason : ' obraza ' [AMXBans] You can complain about your ban @ [url]www.Cs-LUZOWnia.pl[/url] [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 408622084 ' [AMXBans] Your IP : ' 5.172.235.223 ' [AMXBans] ======================================= Edytowane 8 Lutego 2017 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Proszę zastosuj się do wzoru, na forum panują jakieś zasady. To jeszcze raz powtarzam zastosuj się do wzoru i musimy poczekać na Admina banującego. Masz wzór jakbyś miał problem ze znalezieniem : Dostosuj się do poniższego wzoru [CODE]Nick podczas gry: Admin, który dał ci bana: Powód Bana: Dowód w postaci dema/screena: Data, Godzina otrzymania bana: Twoje IP/SteamID: Komentarz: Wydruk z konsoli:[/CODE] [B][U][COLOR="#FF0000"]Jak wrzucić ss >>>[/COLOR][/U][/B] [url]http://cs-luzownia.pl/showthread.php?1239-Poradnik-jak-wrzucić-screenshoty[/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruKtuOzO Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 załóż nowy temat i zastosuj się do wzoru zamykam i kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Otwieram, trochę mu pomogłem, bo widzę, że nie kuma o co chodzi ! :) Nie potrzebne nowe tematy :D Pamiętaj, że istnieje coś takiego jak edycja :D [COLOR="#008000"]tylko że sam to on do końca roku by tego nie zrobił, a ostatnio widziałeś co luz napisał, poza tym nie można każdego prowadzić za rękę. Niech trochę się czasem wysilą :)[/COLOR] Masz w zupełności racje, ale raz na jakiś czas można pomóc :) Następnym razem nie będzie rozpatrywane tylko ban zostanie i pójdzie w kosz, ale już nie róbmy sobie pogawędki na ten temat, zapraszam później na TS :) Edytowane 8 Lutego 2017 przez SNICKERS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Nie dostaniesz ub, obraziłeś mego ojca Plumber świadkiem mam screena [url]http://www51.zippyshare.com/v/hXuKPOwL/file.html[/url] Do zbanowania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Z całym szacunkiem Perkoz ale to nie Ty decydujesz o tym kto dostaje bana na forum, a kto nie. Jak dla mnie można było dać na Tydzień, jak za obrazy chcecie banować wszystkich permami to zaraz nie bedziemy mieli graczy na serwerach ;D Fakt faktem nie ładnie się zachował ,ale warto mieć dystans ! [COLOR="#FF0000"]Dystans ? miałbyś dystans do kogoś kto wali Ci tekstem Rucham Ci ojca ? To nie jest obora[/COLOR] Edytowane 8 Lutego 2017 przez Plumber [4k]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perkoz Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 To nie był pierwszy raz wcześniej też mnie obrażał. Poczekamy na wypowiedź Plumber i zobaczymy czy dostanie na tydzień.I nie będzie mi typek rodziny obrażał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Obraza to np ch** ci w du** ale gdy ktoś sypie tekstami typu ruch** ci ojca. Kompletny brak szacunku ! jak dla mnie ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 zaczełeś wyzywać , klnąć , mówić dawaj wpierdol mi bana itp . Na końcu ten tekst o ojcu . Gdyby nie on dostałbyś tylko tydzień a tak zapomnij o ub . Perm zostaje. Zagroziłem banem ? po tym jak zaczełeś wyzywać , dałem CI upomnienie , że jeszcze raz i odpoczniesz . Nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Tak jak napisałeś poczekajmy na Plumbera i nie róbmy tutaj sobie dyskusji. To nie dział dyskusyjny tylko z prośbą o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi