Fropel Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 (edytowane) Nick: Fropel Serwer: 4fun.cs-luzownia.pl Steam ID / SID: fropel Powód bana: Wskoczenie na latarnię? Link do bana: nie wiem Uzasadnienie: Nie bardzo rozumiem zaś tego bana. Na inferno wszyscy mogą latać po dachach i ubijają bez konsekwencji a jak ja raz na innej mapie wlazłem na latarnie to od razu ban. Trochę nie fair. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez Fropel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Ban został nadany słusznie. Nie dostałeś bana za siedzenie na latarni tylko za wejście na tekstury. Na mapie de_dustyaztec dozwolone jest wchodzenie na gzymsy co większość robi, jednak Ty wszedłeś jeszcze wyżej, tam są już tekstury i właśnie za to zostałeś ukarany. Pozdrawiam. JECHANE , kreglas i Krypton 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Zostałeś zbanowany! Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi