KrzysiekkkV6 Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Siemka wszystkim. Po bardzoooo długiej przerwie w csa wracam w szeregi. Serwer polecił mi Newbi. Przed przerwą miałem serwer na współ ze znajomym i się kręciło do czasu aż nam go gwizdnęli. Mam nadzieję że nie pożałuję gry u was. Miło was poznać i widzimy się na 4Fun! 5! N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 11 Września 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avez Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przyjaciel Krypton Opublikowano 11 Września 2023 Przyjaciel Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koliber Opublikowano 11 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Siemanko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo.exee Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pico bello Opublikowano 12 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi