TaZeK Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam mam takie pytanie kto jest za tym aby przyznać administratora Knopersowi na all serwerach, licze na wypowiedzi opiekunów serwrów i web masterów i head adminów oraz adminów również junior adminów. moje zdanie jest takie że chłopak przeprosił i jest z nami dalej stara sie pomagać nam ale nie może bo nie ma na all serwerach admina jest mało adminów pewnie woleli byście aby zaufani ludzie operowali naszymi serwerami, był z wami dosyć długo i jest nadal zaznacze że był opiekunem. A nie było go tyle bo pracował i miał problemy rodzinne każdy z nas je ma to tyle czekam na wypowiedzi i krótka odpowiedz TAK lub NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✞DejVid✞ Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 poznalem troszke :D ale chcialbym go bardziej poznac bo wydaje sie spoko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aluś Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 (edytowane) Knopperss dobry WAFELEK ^_^ Można z nim pogadać pośmiać się jak dla mnie powinien dostać tego admina na all serwerach(ale kieras musi go pilnować ) :) Edytowane 10 Lutego 2017 przez Aluś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Tutaj jest głębsza sprawa.. Dałbym okres próbny w ten sposób czy by to miało jaki kol wiek sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H. von donnersmarck Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Po co od razu na wszystkich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZeK Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 [quote name='SolariS']Nie wyrażnie napisałem? I będę tego pilnował.[/QUOTE] Dlatego napisałem by wszyscy sie wypowiedzili nawet sam właściciel też po co odrazu z nerwami pisać, to tylko pytanie chciałbym znać zdanie innych nic po za tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 admin na 1 serwie max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dawajcie go , nie ma drugiego takiego jak on :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi