zaz Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Nick: Serwer: zaza no love :> Steam ID / SID: STEAM_0:0:457355364 Powód bana: SGS/cwaniakowanie/obraza na forum/obrazy werbalne graczy Link do bana: https://ab.cs-luzownia.pl/ban_list.php Uzasadnienie: ??? sgs byłem banowany i bany minęły / cwaniakowanie ???? XD / obraza na forum też dostałem kare i upłynęła / obrazy werbalne graczy ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvuu Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Jako że nieraz byłem świadkiem łamania przez ciebie regulaminu, to się wypowiem, mam nadzieję że warna nie dostane ;]. Kwestia sgs - bany minęły i ciebie nic nie nauczyły, dalej to robisz. W sytuacji gdzie wiesz że nie ma admina, cwaniakujesz, używasz sgs/gs, wyzywasz innych graczy w tym mnie po tym jak cię upomniałem ;D, i jeśli się nie mylę to właśnie od Ciebie padły słowa "jebać ten serwer". Może i moje zdanie się mało liczy, ale jak na moje oko ban ci się należy. Krypton i Cpr 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cpr Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Gracz notorycznie lamal regulamin poprzez SGS - madry.. gdyz czesto kontrolowal wiedziac i pisac na u@ iz jestem. Na mapach : de_nuke2023-10-23 12:302023-10-23 13:266.35 de_vertigoluz2023-10-23 12:112023-10-23 12:303 de_aztec2023-10-23 11:502023-10-23 12:114.53 na ktorych bylem mozna czesto zwrocic na to uwage. Padajac - ciagly placz i obraza greaczy werbalnie typu bot/gowno. Cwaniaczkowanie i toksyczne zachowanie. Przypominam ze na forum ow gracz wyzywal/obrazal i cwaniaczkowal do Administracji nie zwarzajac na konsekwencje. Jawnie wpisywal nicki typu "slava Rossiya" czy hakenkreuz". Nie bede tolerowal toksycznego i cwaniakowatego zachowania. przy AMXBANS gracz STEAM_0:0:457355364 - Notorycznie podkreslam - a nie jednokrotnie lamie regulamin -zachowanie przytwierdza gwozdz. zaz , fgn i Krypton 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaz Opublikowano 23 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) 10 minut temu, dejvuu napisał(a): Kwestia sgs - bany minęły i ciebie nic nie nauczyły, dalej to robisz. Dalej to robie lecz staram się ograniczać. Ciężko grając same ljoty/kzty/hnsy przerzucić się na strzelanie i nie robić movementu do którego jest sie przyzwyczajonym. 10 minut temu, dejvuu napisał(a): i jeśli się nie mylę to właśnie od Ciebie padły słowa "jebać ten serwer" no chyba się mylisz xDDDD 8 minut temu, Cpr napisał(a): Gracz notorycznie lamal regulamin poprzez SGS - madry gdyz czesto kontrolowal wiedziac i pisac na u@ iz jestem. Ani razu nie robiłem sgsów specjalnie dlatego że nie było cię na serwerze i nie pisałem na żadnym u@ XDDD. Wystarczy wpisać w konsole "status" i pokazuje cie na liscie mimo że siedzisz na inv 8 minut temu, Cpr napisał(a): Padajac - ciagly placz i obraza greaczy Jaki problem upomnieć a potem dać bana na 30min? A po drugie nie przypominam sobie żebym jakoś dużo dzisiaj gadał przez mikrofon więc fajnie jakbyś przytoczył sytuacji pare :)))) (w całej mojej "kartotece" mam jednej bana za obraze więc xDDDD) 8 minut temu, Cpr napisał(a): Przypominam ze na forum ow gracz wyzywal/obrazal i cwaniaczkowal do Administracji nie zwarzajac na konsekwencje. Zostałem za to ukarany nuda dalej 8 minut temu, Cpr napisał(a): Jawnie wpisywal nicki typu "slava Rossiya" czy hakenkreuz". slava Rossiya a i owszem miałem taki nick bo jestem fanem rosyjskiej kultury zostało to wyjaśnione że nie moge mieć, a z tym hakenkreuzem to cię fantazja poniosła ostro misiu pysiu xDDDDDDDDDDDDD Edytowane 23 Października 2023 przez zaz dejvuu i fgn 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOKER XD Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Ogólnie to tak, Ban za SGS jest skrócenie z stałego do 7 dni, maxymalny wymiar kary obecnie. Co do reszty jedynie @ iku. ツ decyduje obecnie. iku. ツ i Cpr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 23 Października 2023 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Jesteś graczem który notorycznie łamie regulamin i robi to umyślnie. 3 bany za nick łamiący regulamin, 6 banów za SGS/GSJ czy wcześniej strefy. Twoje toksyczne zachowanie, wieczne prowokowanie, obrażanie graczy i adminów jest nagminne i robione z czystej złośliwości. Wypierasz się że mówiłeś "j*bać ten serwer"? Bardzo dziwne bo sam byłem świadkiem jak to powiedziałeś i dodałeś "niech se banują, wyjebane mam w ten serwer i te bany". "Dalej to robie lecz staram się ograniczać. Ciężko grając same ljoty/kzty/hnsy przerzucić się na strzelanie i nie robić movementu do którego jest sie przyzwyczajonym." - Starasz się ograniczać ale tylko jak przychodzi admin, gdy nie ma nikogo z administracji to masz gdzieś regulamin i łamiesz go z premedytacją co sam stwierdziłeś swoim tekstem "wyjebane mam w te bany". Co chwile dostaję zgłoszenia na Ciebie. Obrażanie graczy kolejna sprawa, tak jak napisał @ Cpr , wystarczy że padniesz i leci odzywka, pisanie "gówno" itp. czysta prowokacja która nie będzie tolerowana. Biorąc pod uwagę całokształt twojej wątpliwej "kariery" ban powinien zostać za "Notoryczne łamanie regulaminu" oraz "Toksyczne/patologiczne zachowanie". fgn , Cpr i dejvuu 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 23 Października 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Wrócę do domu i sprawdzę sobie logi z kilku dni i wtedy podejmę decyzję. Obecnie zamykam temat, aby nie było zbędnego spamu. Edit: Gracz: zaza no love :> Treść: [say] nie wiem ty kurwa nieśmiertelny jakiś jesteś Gracz: zaza no love :> Treść: [say] borowiki na teksturach siedzą Gracz: zaza no love :> Treść: [say] ten aztec obrzygany Gracz: zaza no love :> Treść: [say] i jak ten chłop nie zdechł Gracz: zaza no love :> Treść: [say] a pizde otwierasz Gracz: zaza no love :> Treść: [say] i movement gowna Gracz: zaza no love :> Treść: [say] to ja będę po txt łaził Gracz: zaza no love :> Treść: [say] kurwo bita Gracz: zaza no love :> Treść: [say] jak to jest ze dostajesz pizde Gracz: zaza no love :> Treść: [say] bo te bolszewiki jebane nie zrobią ci żadnego Gracz: zaza no love :> Treść: [say] przyjebie tam Gracz: zaza no love :> Treść: [say] z 20 banów mi tu dali za strefowanie xD Gracz: zaza no love :> Treść: [say] ja mam tak totalnie w chuju ten serwer Gracz: zaza no love :> Treść: [say] to sobie na ab wbijam Gracz: zaza no love :> Treść: [say] w chuju mam ten serwer Nie będę nawet komentować Twojego zachowania na serwerze, bo nie widzę takiej potrzeby. Przedstawiłem logi i myślę, że to wystarczy nie posiadasz za grosz kultury, a jedyne co potrafisz to wyzywać graczy. Tak jak napisałeś, że masz na serwer wiadomo gdzie i wchodzisz cały czas na aktywnym banie to się żegnamy. Cpr , dejvuu , fgn i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran iku. ツ Opublikowano 23 Października 2023 Weteran Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Zostałeś zbanowany! Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Krypton 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi