Łeko Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam chciałbym zgłosić problem bo poprosiłem kolegę -=Rush3r=- żeby mi załatwił jakieś skiny do ak i awp i tak zrobił dziś mi chciał je dać ale jak wbiłem na serwer i jeszcze konto mi się załadowało i mi właśnie te skiny dał i tak jak mi się konto załadowało to tych skinów nie było czemu tak się stało i prosiłbym o ich zwrócenie. Mam Świadka gracz o nicku : -=Rush3r=- Skiny które zniknęły : AK Vulcan Awp Asimov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruKtuOzO Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) jeżeli jeszcze mod się nie załadował to nie da się dostać skina/klucza(często na rozgrzewce się dostaje, ale ich nie ma), więc jeżeli dał Ci przed załadowaniem konta/moda, to nie ma tych skinów proste, nie wiem czy takie coś jak zwrot się za to należy, trzeba czekać na Boziaka lub Matixa dodatkowo nie ma żadnego dowodu więc raczej nie odzyskasz skinów Edytowane 11 Lutego 2017 przez FruKtuOzO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łeko Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 ehh szkoda :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 12 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Wyjaśnione. Zamykam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta nadiaa Opublikowano 29 Marca 2018 Kobieta Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Z poważaniem, Administracja CS-LUZownia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi