fgn Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Nick fgn CZARODZIEJ Serwer: 4fun Steam ID / SID: Link do bana: https://ab.cs-luzownia.pl/ban_list.php Screenshoty: https://megawrzuta.pl/download/7225e2c2c45d788846dfe1ddb7e3f590.html Czarne ssy mogą być spowodowane włączonym skalowaniem całkowitym ekranu. Wtedy ekran gry jest taki mały jak na obrazku poniżej. Dalej, gdzie w regulaminie jest punkt , ze zamyka się temat i od razu daje werdykt w takich sytuacjach. Proszę o rozpisanie demka, przez amina baniującego. W tym czasie miałem również odpalonego liva na tiktoku i mogą go tutaj wrzuić jak będzie trzeba lub wyciąć moment bana. @ iku. ツ @ NWN_LUZ Pozdrawiam, fgniu iku. ツ, 17 Listopada 2023 Ban zostaje decyzja Właściciela Sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 16 Listopada 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Kod CRC każdego SSa jest identyczny i to jest podstawą do bana. Sprawdzimy przy tych ustawieniach ban. Przy okazji wgraj demko zapisane u ciebie przez serwer, nazwa pliku "dem-4fun_luz.dem". iku. ツ , Scream. i encore 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgn Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 (edytowane) https://megawrzuta.pl/download/1b64bcb54f56998c4c1d10e87d972c6f.html demo Edytowane 16 Listopada 2023 przez fgn kreglas, 16 Listopada 2023 demko z cs_assault_upc a nie z de_dust2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fgn Opublikowano 16 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 To jest ostatnie demo jakie mam zapisane. Wiemy, że plugin nie zawsze zapisuje grana mape . Temat był już poruszany wielokrotnie N[e]wb[i] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 16 Listopada 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 SSy przy ustawieniach skalowania wychodzą u mnie prawidłowo. 59 minut temu, fgn napisał(a): gdzie w regulaminie jest punkt , ze zamyka się temat i od razu daje werdykt w takich sytuacjach. Jak powiedziałem, Kod CRC32 wszystkich plików ten sam co świadczy o modyfikowaniu przez programy trzecie stąd ban. Tak czy inaczej decyzję podtrzymuję. @ NWN_LUZ @ iku. ツ temat zamykam a decyzję ostateczną pozostawiam Wam. gangrena i encore 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 16 Listopada 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Twój temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kreglas Opublikowano 17 Listopada 2023 Junior Admin Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2023 Zostałeś zbanowany! Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. SemirxD i gangrena 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi