TaZeK Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siemka już mnie znacie ale nie każdy, i większość z nicku.Jestem Kamil mam 26 lat pochodzę z woj Warmińsko-Mazurskiego mieszkam w Ostródzie okolice Olsztyna ,a dokładne to jestem z Miłomłyna miejsza w to .Przejdzmy to rzeczy interesuje sie muzyką Electro Hause gdzie dniami i nocami siedze by coś fajnego wymyślić, również gram w cs 1.6 i też interesuje sie rybactwem ,sportem ciężary mnie inspirują wyciskanie, bieganie, boks i mma. Mój charakter znacie już jestem uparty i szczery to co mam powiedzieć to powiem, nic nie ukrywam mam nadzieje że dobrze sie wam ze mną pracuje to tyle pozdrawiam wszystkich i życze miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednare Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Plumber [4k]. Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Cześć Tazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 No siema mordeczko ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Dopiero teraz się przedstawiasz?! Siemanko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siema :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirePower Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siemaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3NOM3N4LNY Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlCia Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam Cię :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizus Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi