иιєиσямαℓиy Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A więc na wstępie chciałem się przywitać, mam na imię Bartłomiej ( Paulinka nie wiedziała ), mam 32 Lata ( Prawie ). Mieszkam wraz z małżonką i córką w Holandii. Jestem nowym/starym graczem. "Stara" administracje mnie zna. Witam jeszcze raz wszystkich serdecznie i do zobaczenia na serwerze 4FuN. Ps. Dzięki Luzik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinaa. Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 wiedzialam botku :D przynajmniej ladnie cie ukrywalam tutaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F3NOM3N4LNY Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Hello :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kieras Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 siema ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirePower Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bednare Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlCia Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 No siemka siemka :) już się poznaliśmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadrom Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Siemaneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Siemanko :) Co niektórzy w grze mogli by do Ciebie mówić "Tato" (taki mały śmieszek) :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 14 Lutego 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 siemanko czas przechcić z chaos na tatko :D witam i pozdrawiam Shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnopperSs Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 [b][color=green]Witamy Serdecznie Pozdrawiam KnopperSs :) [/color][/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hisoka Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witaj witaj! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiil Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Siema :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enrico Pallazzo Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 No witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
иιєиσямαℓиy Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 [quote name='SNICKERS']Co niektórzy w grze mogli by do Ciebie mówić "Tato" :)[/QUOTE] hahahaha w sumie to i tak :) Ze względu na staż i na wiek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbi Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Nick zmienisz, ale słuchu nie oszukasz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Ricoooo <3 hej hej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Average.` Opublikowano 15 Lutego 2017 Donator Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 No Kogo Ja Widzę Jest i ON xD Cześć , Fajnie że wróciłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi