Skocz do zawartości

Odwołanie od bana - Zabski

Zabski

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Zabski

Serwer: 4FUN

Steam ID / SID: STEAM_1:0:736456482

Powód bana: Czitowanie

Link do bana: https://ab.cs-luzownia.pl/ban_list.php?bid=6428

Uzasadnienie: Nie wiem za co dostałem bana gram na serwerze po 5h+ i nigdy nie używałem żadnych cheatów.

• Junior Admin

Gracz używa skryptów na przyśpieszenie. Skargi od graczy oraz wspólna analiza ze @  Scream.  zakończyła się decyzją permamentnego bana. Jestem skłonny po deklaracji gracza o usunięciu skryptów skrócić bana do tygodnia a jeżeli gracz nie przyznaje się do oszukiwania rozpiszemy demko i zamkniemy temat bez UB. Tak więc @  Zabski twoja decyzja: usuwasz czy rozpisać?

Pzyznaje się, używałem skryptu na przyszpieszenie nie myślałem, że używanie tego skryptu jest na serwerze niedozwolone. Popełniłem błąd, nie sprawdzając regulaminu serwera. Jestem w stanie usunąć skrypt.

kreglas,

Wszystko co ułatwia/daje przewagę w grze (m.in. skrypty) jest zakazane. Skracam bana jak powiedziałem do 7dni.

• Junior Admin
Twój ban został skrócony!

Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.