wonderchild Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Witam witam otóż wygralem svip na serwerze free skiny cs go (kto mial najwiecej fragow wygrywal svip na miesiac) i jesli ten temat jest w nie tym dziale to sorki ale nie ogarniam za bardzo jestem na tym forum 1 raz :/ Edytowane 1 Października 2016 przez wonderchild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 [quote name='wonderchild']Witam witam otóż wygralem svip na serwerze free skiny cs go (kto mial najwiecej gragow wygrywal svip na miesiac) i jesli ten temat jest w nie tym dziale to sorki ale nie ogarniam za bardzo jestem na tym forum 1 raz :/[/QUOTE] podaj nick z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderchild Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 wonderchild Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NWN_LUZ Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 haslo wyslalem na pw wczoraj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonderchild Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Ale nie dziala wpiuje je poprawnie i nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=Gucio= Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 musisz wpisać; setinfo _pw "twoje haslo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 A ja sie zaloze, ze zle wpisujesz, piszesz temat za tematem a nie doczytasz, nie sprawdzisz............. MUSISZ MIEĆ WPISANE TAK!!!!!! setinfo _pw "haslo" i bardzo wazne jest to ze pomiedzy wyrazem [COLOR="#FF0000"]setinfo[/COLOR] a [COLOR="#FF0000"]_pw[/COLOR] musi byc spacja bo inaczej nie bedzie dzialalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi