Am3ba Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Witam wszystkich nowych i starych. Po roku wracam do sieci którą nie potrzebnie opuszczałem czego żałuje i mam nadzieje że mnie nie zlinczujecie. Kto mnie nie zna: Mam na imię Patryk Lat 31 Mieszkam w okolicach Szczecina (można powiedzieć obrzeża 1,5km). Pracuje w firmie produkcyjnej od 12 lat (od 6 stanowisko brygadzisty) Zainteresowania: Sport (piłka nożna, siatkówka, lekkoatletyka, IO, skoki narciarskie ) motoryzacja(głównie samochodowa) w stopniu amatorskim. Lubię zwiedzać co roku nowe zakątki Polski od kilku lat co roku inne miejsce m.in. Wrocław, Kraków, Gdańsk, Białystok, Warszawa, Wisła(tu akurat była inauguracja skoków narciarskich); myślę że następny będzie Poznań. P.s. Możecie podrzucić fajne pozycje do odwiedzenia i co warto zobaczyć nie interesują mnie kościoły. Scream. , Tp#Franek i Tomass 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tp#Franek Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu No cześć przystojniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Scream. Opublikowano 3 godziny temu Administrator Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Witamy z powrotem! Jednak wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Witamy z powrotem 😃 (dobra decyzja) 👍🏽 Scream. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi