Baila Ella. Opublikowano 7 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Witam przychodzę z propozycją dodania nowych map takich jak : -cs_wiocha gdyż często jest mało osób a granie z dużą ilością osób jest takie sobie lub np aim_map -css_dust3 -css_cache_csone -de_westwood_big -de_vertigo -de_piranesi -cs_militia -de_lidl Czekam na opinie innych Venomek , Evolution i LskM 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek Opublikowano 7 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Zacna lista. Popieram a od siebie bym dołożył jeszcze: de_austria, de_amr, cs_mansion. Fajnie by było jeszcze jakby te mapy były wybierane, ciężka sprawa to jest. LskM , Evolution i Venomek 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Evolution Opublikowano 7 Września 2025 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Września 2025 Witam,mile widziane są linki do map. Z mojej strony mogę powiedzieć,że de_lidl odpada na samym starcie. Scream. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grrr-Z Opublikowano 9 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2025 (edytowane) lidl, militia, cache i dust 3 odpada jestem na NIE popieram luza i to co na sb napisał Edytowane 9 Września 2025 przez Grrr-Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek Opublikowano 10 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2025 Bez sensu jest ta dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 11 Września 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2025 Witajcie Moim zdaniem mapa: de_westwood_big jak najbardziej reszta na minus, ja osobiście czekam na mapy "świąteczne" pytanie jak będzie w tym roku. Venomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Evolution Opublikowano 15 Września 2025 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Września 2025 Dziękujemy za sugestię dotyczącą dodania nowych map. Na ten moment nie widzimy większego zainteresowania ze strony graczy, dlatego temat zostaje zamknięty. Jeśli w przyszłości pojawi się większe zapotrzebowanie, na pewno do niego wrócimy. Venomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Evolution Opublikowano 15 Września 2025 Moderator Udostępnij Opublikowano 15 Września 2025 Twój temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi