=[EW]= WaRninG ?! Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Stary nick: WaRninG ?! Nowy nick: Hs^Sport!nG # Fatal1T Powód zmiany nicku: bo chce od nowa rank nabijac poniewaz tam grał moj brat i solidnie spadlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FruKtuOzO Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 twój brat grał na Twoim koncie? chyba admina nie chcesz mieć tutaj coś mi się wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=[EW]= WaRninG ?! Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 FruKtuOzO źle mnie zrozumiałeś mój brat grał pod tym nickiem na innej serwerowni i tak tu też widziałem gracza pod nickiem =[EW]= WaRninG ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R a f i K :3 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Już 1 raz zmieniałeś nick, nie może być tak ze od widzi mi się znowu chcesz zmienić nick. Na serwerze 4fun#2 masz być rozpoznawalny i gracze muszą wiedzieć ze Ty to admin i w ogóle, a nie będą główkować kto co, po co i po ile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi