LipekakaWariat Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Proponowałbym zmienić zasadę oślepiania swojej drużyny na serwerze 4fun+bf2. Mianowicie jest na zasadzie: oślepisz ''swojego'' to on widzi wszystko, ale nie przeciwników. I ludzie rzucają fleshe gdzie popadnie i często oślepiają swoją drużynę co powoduje konflikty/wyzwiska. Proponowałbym zrobić tak: oślepisz ''swojego'' on widzi wszystko, ale Ty masz biały ekran od flesha. Wówczas ludzie będą myśleć nad fleshami, a nie poprostu je wyrzucali. Poza tym jest nieraz bug: oślepisz ''swojego'' to nieraz ''ma biało'' Pozdrawiam, czekam na opinie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuzka Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Potwierdzam i również podpisuje się pod tym pomysłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor Shadow Opublikowano 19 Lutego 2017 Sponsor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 pomysł fajny często sie zdarza ze rzucają flesh i oślepią i wtedy lecą bluzgi i inne jestem za wprowadzeniem tego w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wybrany1337733 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Tyle razy ile dostalem flesha od mojego i umarelm to poezja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameR95 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Ja też jestem za wprowadzeniem zmiany. Jak wyżej napisano gracze będą bardziej uważali i nie utrudniali gry innym. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek1986 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Bardzo fajny pomysł. Popieram na 200% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Son Goku Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 [SIZE=4][COLOR="#00FFFF"]dzisiaj będzie to zrobione :) [/COLOR][/SIZE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi