Skocz do zawartości

Podanie o admina

Kabi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kabi

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Kabi/145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10):8

Posiadasz sprawny mikrofon? : TAK

Doświadczenie: bylem adminem na kilku kultowych serwerach typu ATP (autocom TeamPlay Gumisie - moje początki dwadzieścia parę lat temu, Białystok Koba Public i kilku innych. Potrafię rozpoznać cheatera. Znam specyfikę serwera i regulamin. 

Dlaczego chcesz zostać adminem?: pomimo poszerzenia rodziny znalazłem teraz więcej czasu na grę niż miałem wcześniej. Nie zawsze zgadzałem się ze zdaniem szanownego forum i dosyć plastycznie to artykułowałem - stąd kilka mocnych banów w przeszłości. Z biegiem czasu nabrałem ogłady i samokontroli - stąd zdecydowane ograniczenie takich zdarzeń. Chcę zostać adminem bo lubię ten serwer i dobrze mi się na nim gra, jednak nie zawsze gram w godzinach, w których jest duże oblężenie. Zdarza mi sie grywać w czasie kiedy oprócz mnie i  kilku randomowych graczy grają również nieuczciwe osoby wykorzystujące cheaty. Chętnie zajmę się pilnowaniem porządku na serwerze i wyłapywaniem oszustów. Z poczuciem misji jaka idzie za byciem adminem idzie również wielka odpowiedzialność i zupełna zmiana mojego nastawienia. 100% kultury, a zarazem zrozumienie i odpowiedzialność. Wiem, że wielu z Was tutaj nie trawi mnie z różnych powodów, ale proszę o szanse. Pozdrawiam :)

Coś o sobie: Zawodowo chwytam się każdego biznesu na którym można coś zarobić - obecnie w przygotowaniu na rejestrację do powiatowego urzędu pracy (na bezrobocie xD). Prywatnie świeży ojciec wspaniałej dziewczynki i mąż jeszcze wspanialszej kobiety. Alkoholik z wyboru, ćpun z zamiłowania. Uwielbiam czarny humor, CSa i Barcelonę. Mam szeroki zakres zainteresowań (oprocz motoryzacji - z tą mi nie po drodze). Potrafię się z każdym dogadać, ale nie łatwo jest mnie polubić. Jestem kompetentny w tym co robię. 

Kontakt: może być tutaj przez PW. Jak się bliżej poznamy to podrzucę linka do mojego OF. 

Edytowane przez Kabi