Skocz do zawartości

Podanie na Admina 4Fun bY LoOke

LoOke

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.  Skladam podanie na admina ponieważ czasami nikogo nie ma a potrafią być gracze którzy nie przestrzegają regul i uprzykrzają grę innym. Dodam że już bylem adminem na tym serwerze i nie bylo ze mną problemów, na serwerze gram już kilka lat i na forum też już jestem dobrych kilka lat. Pozdrawiam

Nick: LoOke

Link do GT: GameTracker.com : Player Page for LoOke

Skala znajomości AMX (1-10): 6

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: TAK

Doświadczenie: Dlaczego chcesz zostać adminem?: Chcę zostać adminem, ponieważ czasami kogoś brakuje, a zdarzają się gracze którzy nie przestrzegają regulaminu i utrudniają grę innym graczom. Zawsze osoba do pomocy więcej :)

Coś o sobie: Nazywam się Adrian, mam 32 lata. Pochodzę z pomorza, w cs 1.6 gram już trochę ladnych lat. Na Luzowni gram już parę dobrych lat ( stara gwardia potwierdzi ), na forum też kilka lat. Kiedyś bylem tu adminem ale z pewnych przyczyn musialem zrezygnować. Pozdrawiam

Kontakt: https://steamcommunity.com/id/looke870/

Evolution,

Proszę poprawić link do GT

Myślę, że pisanie o okresie próbnym jest zbędne z racji na to, że każdy taki miał a Ty swój już przeszedłeś skoro byłeś tu adminem.

Jak dla mnie na TAK.

+Byłeś tu adminem (czekam na potwierdzenie starszych graczy bo ja nie kojarzę ale jesteś tu dłużej także ufam Twojemu słowu)

+Zachowanie nigdy nie wzbudziło zastrzeżeń

+Wiek i obecność na serwerze również na plus (wpadaj częściej na forum😎)

Myślę, że z mojej strony nie ma przeciwwskazań :)

• Moderator

+Duże doświadczenie na serwerze oraz znajomość społeczności (wieloletnia gra ).

+Wcześniejsze doświadczenie w roli admina – znajomość obowiązków i zasad.

+Dojrzałość, kultura osobista oraz chęć pomocy w utrzymaniu porządku na serwerze.

-Zerowa aktywność na forum(ostatnia jakakolwiek aktywność sprzed 5 lat.)

-Post po długiej nieaktywności pod podanie.

-Podanie w dużej mierze opiera się na stażu(choć jest to wielki plus), a mniej na aktualnym zaangażowaniu.

Ja „standardowo” na NIE ja osobiście od Admina oczekuję aktywności nie tylko na serwerze ale jak i na forum/całej społeczności,większego zaangażowania ogólnego.

Pokaż że jesteś aktywny i wrócimy do tematu.

Podpinam się pod wypowiedzią Evolution'a ma sporo racji.

na plus na pewno:

+ wiek

+ bycie już adminem co za tym idzie znajomości AMX itp 

+ "stary" gracz

Na minus:

- Brak aktywności na forum od paru lat

- zero zaangażowania się w społeczność  Luzowni

Aktualnie jestem na NIE, bądź bardziej aktywni na serwerze oraz forum i spróbuj za jakiś czas z nowym podaniem.

Ja też niestety jestem na Nie. Fakt że byłeś tu adminem jest na duży duży plus ale są też inne czynniki niż to.

+ Wiek i doświadczenie 

+ Znasz serwer i długo na nim z nami jesteś 

Brak żadnych skarg a co za tym idzie, jesteś bezproblemowym graczem

Na minus niestety 

Bardzo mała bądź nawet zerowa aktywność na forum. Nie każdy wie że jesteś z tej " starej gwardii " 

na serwerze coś tam kojarzę ale na mikrofonie mało chyba się udzielasz. Chyba że akurat trafiam w takie momenty 

Tak jak napisał @  Evolution  post trochę pod podanie 

Zaangażuj się bardziej w życie forum i serwera jak każdy nowy admin na początku i będzie cacy 💪