o ja pisiont groszy Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam elo cześć siemanko, zwą mnie pisiontek :D mam 18 lat, jestem tutaj dosłownie chwilkę a już pokochałem tą serwerownie tu graja sami zaje... ludzie :) Interesuję się quadami heh :D mam nadzieje że sie zaprzyjaźnimy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKA Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 witaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlCia Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Hej :) Zapraszam na DD2 :) Oraz na sieciowego TS3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o ja pisiont groszy Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 [quote name='OlCia']Hej :) Zapraszam na DD2 :) Oraz na sieciowego TS3 :)[/QUOTE] na ts3 siedzę praktycznie cały czas ;) a co do dd2 z miłą chęcią wpadne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNICKERS Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Cześć, cześć. Powodzonka panie Quadzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoLeK* Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgrywuS Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Siemanko! Na Arenę v2 też możesz wpaść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matix8981 Opublikowano 20 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Witaj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi