Skocz do zawartości

Podanie na admina - Pietno Dilera

Pietno Dilera

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Pietno Dilera

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Pietno Dilera/145.239.239.244:27015/

Skala znajomości AMX (1-10): 5/10 (myślę że mocne 5. Używałem jak jeszcze byłem adminem na ONLYDD2)

Posiadasz sprawny mikrofon? [TAK/NIE]: Na tą chwilę nie mam. Nowy komp wleciał na salony, na dniach dokupię. 

Doświadczenie: Może i nie strzelam za dużo head'ów ale gram od 2017 roku w csa. Miałem na LUZ'owni admina jeszcze za czasów ONLYDD2 (mocno zdziwiony byłem jak nie mogłem znaleźć serwera)

Dlaczego chcesz zostać adminem?: Tak jak wspomniałem wyżej, miałem kiedyś admina na ONLYDD2, nie było ze mną problemów, ogarniałem w grze jak i na forum i nei miałem z tym problemów. Proszę o szanse a wszystko wyjdzie w praniu. zaszkodzić nie zaszkodzę :)  

Coś o sobie: Co tu o Mnie pisać, poznacie w grze jak już kupie mikro (max tydzień). Kierownik magazynu, 32 lata tak jak wyżej wypisałem. Po 6-ciu latach stwierdziłem że zainwestuje w lepszego kompa aby pograć w cs2, niestety to nie to samo co klasyczna strzelanka w wykwintne 1.6! (pozdrawiam Tajemnice, Snicersa i Creatora!)

Kontakt: Steam/Fb

-Discord jak będzie trzeba założę (kiedyś korzystałem ;)) (wystarczy żeby mnie złapać ;)

Edytowane przez Pietno Dilera

Masz moje poparcie :)

+Byłeś tutaj już adminem

+Często widzę Cię na serwerze

+AMX ogarniasz w wystarczającym dla admina stopniu

Ale żeby nie było tylko kolorowo...

Musisz zainwestować w mikrofon, częściej zgłaszaj na U@ a reszta wyjdzie w praniu :)

Mam nadzieję, że będziesz również częściej odwiedzał forum :D

Jestem na Tak

na plus:

doświadczenie/AMX

na minus

trochę szybko z podaniem jak niedawno wróciłeś na serwer.

popraw aktywność na forum ale zakładam że to kwestia czasu. 

powodzenia 😉 

Jestem na TAK :)

Plusy:

- Byleś już adminem na LUZowni, więc doświadczenie posiadasz

- AMX ogarniasz 

Więcej wpadaj na forum i ogarnij mikro i będzie pico bello :) 

• Moderator

Plusy:

+Wiek 32 lata, więc można liczyć na dojrzałe podejście.

+Doświadczanie jako Admin.

+Kilkuletni staż w CS 1.6.

Minusy:

-Aktywność na forum ZEROWA.

-GT słabe.

-Żadnych zgłoszeń.

Tak jak @  Tomass  napisał moim zdaniem za wcześnie z podaniem, osobiście sam Cię zbyt nie kojarzę. Aktywność na forum była w przeszłości, jednak od 6 lat na Twoim koncie panuje cisza. 

Aktywność na forum wznowiona po założeniu Podania a powinno być na odwrót. 

Teraz twoje podanie wygląda w ten sposób jakbyś w nowej pracy po okresie dwóch tygodni prosił o podwyżkę robiąc to co reszta pracowników z dłuższym stażem.

Pograj trochę dłużej, udzielaj się, bądź aktywny, a w przyszłości powrócimy do tematu.

Ocena: NIE. Na ten moment podanie mnie nie przekonuje.

Ja tam sama nie wiem

Narazie chyba na NIE

Bardzo bardzo słaba aktywność na forum

Słabe GT

Nie wszyscy cię kojarzą. Ja osobiście też Cię do końca nie znam.

Kup koniecznie ten mikrofon

Doświadczenie 

Dopiero wróciłeś do gry. Daj się poznać nam i graczom by móc działać dalej. Posiedź trochę na forum i sam poznaj resztę ekipy bo trochę się zmieniła przez te lata ;)