koobek. Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Serwus, Nick: koobek. Wiek: 33.5 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/koobek./145.239.239.244:27015/ Skala znajomości AMX (1-10): 5 - jak posiedzę to przypomnę sobie co jest co Posiadasz sprawny mikrofon? TAK Doświadczenie: start 2001 do 2010 na 1.5, później przesiadłem się na 1.6 Dlaczego chcesz zostać adminem?: Różnie z czasem u mnie bywa, ale jak jestem to posiedzę (aktualnie na L4), często pisze do Screama lub Maxa czy są dostępni na Steamie, bo ktoś goni, a nie ma kto pilnować porządku. Coś o sobie: Kuba, 33, lubię placki, w CSa przegrałem 3/4 życia, byłem adminem na kilku serwerach w zamierzchłych czasach liceum i studiów (+15 wstecz). Z zainteresowań to żagle, dziewczyny i do niedawana duże ilości alko (nie mówię, że z tym skoczyłem - mała przerwa ze względów zdrowotnych). Mutacje przeszedłem w wieku 13 lat, więc mikrofonem mogę się posługiwać bez wstydu. Mój Steam jest pełnoletni, więc udowadnia powyższe. W zimie możecie spotkać mnie na kurniku w zakładce tysiąc - tak jestem hazardzistą . Aktywność na forum znikoma - nie mam po prostu czasu, ale jestem na bieżąco, przeglądam co się dzieje. Z kulturą nie mam problemu, czasami dużo przeklinam. Jak mnie odrzucicie, to się nie obrażę - dalej będę grał na mojej kochanej amidze. Kontakt: telefonu ze względów komorniczych nie podam, [email protected], https://steamcommunity.com/id/koobek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abc Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu jestem na TAK GT dobre Zgłasza Często jest na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gangrena Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu jestem na tak gt niezłe zgłasza , mimo ze gram ostatnio mniej to kojarzę, problemów z nim nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 35 minut temu Udostępnij Opublikowano 35 minut temu Cześć Może zacznę od plusów a później zobaczymy + Wiek i doświadczenie + aktywność na serwerze + zgłaszanie Na minus: - Słaba aktywność na forum (posty itp) - I to DUŻY minus, dwa bany w 2025roku 1-za tekstury i 2-za dokupywanie granatów. Mam nadzieje że to historia i nie łamiesz regulaminu serwera. Na ten moment jestem na TAK, zobaczymy jakie mają zdanie inni administratorzy. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi