LoOke Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Witam wszystkich LUZaków na forum 🙂 Nick: LoOke Opis propozycji: Propozycja zmiany którą składam dotyczy rang przyznawanych na serwerze za zdobywanie fragów. Chodzi o to że rangi mogłyby być nieresetowane ( lub np. raz na rok 😁 ) bo wydaje mi się że restart co miesiąc to zbyt często, a wiadomo trochę tych rang i zabójstw do uzbierania jest więc myślę że gracze czuli by się bardziej zmotywowani do grania i ich zdobywania 🙂 Patrząc na ilość killi też cieszy się mordka i po prostu jest to zawsze jakiś prestiż. Śmiało się wypowiadajcie i zobaczymy co z tego będzie 👍 Pozdro 👊 Materiały poglądowe (screen, filmik, link): nie bardzo jest tutaj coś dodać 😉 LskM i Venomek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomek Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Jestem za, Marszałek Polski mi pasuje Pozdrawiam ! LoOke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LskM Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jestem za, można zrobić reset raz na rok i dodać po prostu dwa zera do liczby potrzebnych fragów dla wbicia rangi. Venomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoOke Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Lepiej nie dodawać zer 🙂 Na rangę rekruta jest obecnie 300 fragów a po dodaniu dwóch zer było by 30000 😁 LskM i Venomek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LskM Opublikowano 59 minut temu Udostępnij Opublikowano 59 minut temu 7 minut temu, LoOke napisał(a): Lepiej nie dodawać zer 🙂 Na rangę rekruta jest obecnie 300 fragów a po dodaniu dwóch zer było by 30000 😁 No dobra może przesadziłem z dwoma. Jedno by starczyło 😅 w ciągu roku to i tak do zamknięcia na marszałka 😆 Venomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoOke Opublikowano 2 minuty temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 minuty temu Myślę że niektórych graczy mogloby to zniechęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi